HerNews.gr
Συνεντεύξεις

Γιώργος Γιαννούλιας: Ο Tik Toker με τους 300.000 followers αποκαλύπτεται στο HerNews

Ο Γιώργος Γιαννούλιας ή αλλιώς giw_giann, είναι ένας νέος, ωραίος, χαλαρός τύπος που ξέρει να χειρίζεται το ταλέντο του. Μπορεί στο Instagram να έχει quote “Not bad for a guy with no talent” αλλά είναι πλέον αποδεδειγμένο το ταλέντο του. Δεν τα λεώ εγώ, αλλά τα εκατομμύρια των views του στο Tik Tok και το πως του μιλάει ο κόσμος όταν τον βλέπει έξω. Όταν το χόμπι σου το κάνεις επάγγελμα και μάλιστα πολύ επιτυχημένα, τότε ναι, κάτι κάνεις καλά. Πολύ καλα. 

Ο Γιώργος Γιαννούλιας ασχολείται με τη δημοσιογραφία  κάνοντας τα πρώτα του βήματα στο Happy Day του Alpha με την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ήθελε και τα κατάφερε να μπει στην πιο επιτυχημένη – Happy, εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης. “Not bad for a guy with no talent”, ε;

Τι σε έκανε να ασχοληθείς με το Τικ- Τοκ;

Μου άρεσε πολύ να φτιάχνω βιντεάκια. Στην αρχή είχα ξεκινήσει να ασχολούμαι με το YouTube ανεβάζοντας περιεχόμενο πιο σχολιαστικό και βιντεάκια τύπου vlogs. Αλλά επειδή δεν πολύ τράβαγε το παράτησα. Μετά ξεκίνησα να φτιάχνω μικρά χιουμοριστικά βιντεάκια και να τα ανεβάζω στο Instagram. Από εκεί μετά τα ανέβαζα στο Τik – Τok κι έτσι έγινε.

 

@giw_giann Ταγκ τις κολλητες αμεσως 🥲🥳 ινστα: giw_giann ❤️ #giw_giann ♬ original sound – Γιώργος Γιαννούλιας

Ποιο ήταν το πρώτο βίντεο σου που κατάλαβες ότι αρέσεις στον κόσμο;

Το πρώτο βίντεο που έκανα και πήρε πάνω από μισό εκατομμύριο προβολές ήταν ένα στην μπανιέρα με την μαμά μου που δείχναμε πως μας έκαναν μπάνιο μικρά. Μετά έκανα ένα βίντεο που έδειχνα πως αντιδρούν οι Αθηναίες όταν συναντούν τις βλάχες στο χωριό, όταν έγινε viral είπα ότι αυτό είναι το περιεχόμενο που θα κάνω. Μέχρι να το βαρεθεί ο κόσμος γιατί κανένας άλλος δεν είχε κάνει μέχρι τότε βιντεάκια με βλάχους και πανηγύρια στο χωριό.

Περίμενες ότι θα έχεις αυτή τη δημοφιλία;

Όχι δεν το περίμενα ότι θα με γνωρίζει κόσμος έξω δεν το είχα έτσι στο μυαλό μου. Εγώ έβλεπα απλά αριθμούς να ανεβαίνουν και τα βιντεάκια μου να πηγαίνουν τέλεια και νόμιζα ότι είναι μόνο αυτό. Όχι ότι υπάρχουν άνθρωποι κανονικοί που τα βλέπουν.

 

@giw_giann Ελα τα πανηγύρια ♥️ #giw_giann ♬ πρωτότυπος ήχος – Γιώργος Γιαννούλιας

Όταν σε σταματούν στον δρόμο τι σου λένε;

Ε, μου λένε διαφορά ντρέπομαι τώρα να τα λέω αυτά. Γενικά όμως πολύ ωραία λόγια. Με αγκαλιάζουν, με ρωτάνε τι κάνει η μαμά μου και τέτοια. Με ρωτάνε πως είναι η εκπομπή Happy Day που δουλεύω στον Alpha και γενικά αλλά πράγματα που δείχνω στα σοσιαλ έχει πλάκα.

Δέχεσαι hate μέσω των social?

Ευτυχώς όχι, γιατί το περιεχόμενο μου είναι χιουμοριστικό και απλά αν δεν αρέσει σε κάποιον δεν το βλέπει. Βέβαια μπορεί να πει κάτι αρνητικό αλλά είναι πιο σπάνιο. Δεν αφήνω πολύ περιθώριο ώστε να πάρω αρνητικά σχόλια μόνο σπάνιες φορές αν το έχω παρακάνει δείχνοντας την προσωπική μου ζωή που ο άλλος επειδή σε βλέπει θεωρεί ότι έχει γνώμη και άποψη και μπορεί να πει ότι θέλει που δεν είναι έτσι.

Ποια είναι η έμπνευση σου;

Η καθημερινότητα και πράγματα που όλοι έχουμε ζησει ώστε αυτός που θα δει τα βίντεο μου να μπορεί να ταυτιστεί με το περιεχόμενο και να μην του περάσει αδιάφορο.

 

@giw_giann Η ζωη μου 🫠😅 ινστα: giw_giann ❤️ #giw_giann ♬ original sound – Γιώργος Γιαννούλιας

Πως αισθάνεσαι που γίνεσαι συχνά viral;

Μου αρέσει πολύ χαίρομαι όταν τα βίντεο μου πάνε καλά γιατί είναι και η δουλειά μου πλέον οποτε όσο πιο πολύ τοσο το καλύτερο. Μου δείχνει κι ολας ότι ο κόσμος δεν έχει βαρεθεί και του αρέσει αυτό που κάνω.

Ξεκινάς στο Happy Day με την Σταματίνα Τσιμτσιλή. Ποια τα συναισθήματα σου;

Περνάω τέλεια μου αρέσει παρά πολύ και το κλίμα και όλα και πότε δεν περίμενα ότι θα είμαι σε μια τέτοια εκπομπή που θα με έχουν αγκαλιάσει όλοι και θα μου δίνουν τέτοιες ευκαιρίες.

Αν δεν γινόσουν δημοσιογράφος – Tik – Toker, τι θα ήθελες να γίνεις;

Θα μου άρεσε να γίνω και ηθοποιός αλλά δεν ξέρω αν το έχω γιατί είναι εύκολο να κάνεις ένα βιντεάκι ενός λεπτού και να βγει αστείο και άλλο να είναι η δουλειά σου αυτή και να το κάνεις επαγγελματικά.
Επέλεξα να ασχοληθώ με τα σοσιαλ και τη δημοσιογραφία γιατί θεωρώ ότι το έχει με την επικοινωνία με τον κόσμο και μπορώ να κάνω και χιουμορ.

 

@giw_giann Να μας ζήσουν παρολαυτα 🥰♥️♥️ #foryou #fyp #foryoupage ♬ πρωτότυπος ήχος – Γιώργος Γιαννούλιας

Τελικά η μαμά σου σε έχει «ξεμουτσουνιάσει»;

Άπειρες φορές χαχαχαχχα. Αλλά είναι η καλύτερη μαμά και σε ό,τι μου είχε πει, είχε δίκιο. Την αγαπώ και την εκτιμώ πολύ. (θα διαβάσει τη συνέντευξη γι’ αυτό τα λέω)

 

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τιτίκα Στασινοπούλου για τη μάχη με τον καρκίνο: «Ακόμη και όταν είδα τον εαυτό μου χωρίς μαλλιά έβαλα περούκα. Δεν με πήρε ποτέ το παράπονο»

HerNews ka

Δόμνα Μιχαηλίδου: Μιλά για τον σύντροφό της και το ενδεχόμενο απόκτησης παιδιού

Her News

Σοφία Βογιατζάκη: «Κουράστηκα, ας πεθάνω χοντρή»

Her News b