HerNews.gr
Συνεντεύξεις

Δημήτρης Μοθωναίος: “Δεν θυμόμουν τίποτα. Μπήκε μέσα τρέμοντας. Ήταν συνομίληκός μου”

Δημήτρης Μοθωναίος: "Πιστεύω ότι συναντήθηκα με κάποιους ανθρώπους γιατί έπρεπε να μάθω κάτι από αυτούς"

Ο Δημήτρης Μοθωναίος έκανε μια εξομολόγηση καρδιάς, μιλώντας για όλα στο περιοδικό ΟΚ! και τη Μαρία Παπαϊωάννου.

Δημήτρης Μοθωναίος-hernews

Αρχικά, ο ίδιος μίλησε για ένα τροχαίο ατύχημα που είχε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σεξουαλική κακοποίηση που είχε δεχθεί όταν ήταν μικρός. Πιο συγκεκριμένα Δημήτρης Μοθωναίος εξομολογήθηκε πως:

“Ήταν 22 Ιουλίου το 2009, όταν έφυγα από ένα πάρτι και ήμουν στον δρόμο χωρίς να ξέρω πού θέλω να πάω. Ήμουν πεζός όταν με παρέσυρε ένα αυτοκίνητο. Ήταν πολύ επώδυνο για εμένα. Ήμουν έξι μήνες off. Έως τότε –ήμουν 25 χρόνων– δεν υπήρχαν συνέπειες στις πράξεις μου. Έβγαινα, περνούσα ωραία και όλα καλά.

Επίσης, προσέθεσε πως:

“Ξαφνικά έφυγα από ένα πάρτι και ξύπνησα σε ένα νοσοκομείο και δεν έκλεινε το σαγόνι μου, ενώ οι γιατροί μού έλεγαν ότι μπορεί να μου κόψουν το πόδι ή ότι θα έχω εξόφθαλμο μια ζωή. Είναι ένα σοκ. Λες “πώς βρέθηκα εδώ;”. Όλοι οι φίλοι μου πήγαιναν διακοπές κι εγώ άκουγα να μου λένε “αν θα ξαναπερπατήσεις, θα είναι τον Φεβρουάριο”. Τότε έκανα τη σειρά Κάρμα. Υποδυόμουν έναν ανάπηρο και ήμουν όντως ανάπηρος.

Δημήτρης Μοθωναίος-hernews

Ο άνθρωπος που οδηγούσε το αυτοκίνητο ήρθε έπειτα από δύο ημέρες στο νοσοκομείο κι εγώ δεν τον θυμόμουν καν. Δεν θυμόμουν τίποτα. Μπήκε μέσα τρέμοντας. Ήταν συνομίληκός μου. Έκτοτε δεν τον έχω ξαναδεί. Αν διαβάσει τη συνέντευξη, να ‘ναι καλά. Αυτό το “κλικ” που λένε ότι συμβαίνει μέσα σου σε τέτοιες περιπτώσεις σε μένα άργησε να έρθει.

Καμιά φορά έρχεται το μάθημα και δεν είσαι έτοιμος να το πάρεις. Θα ξανάρθει, όμως, με άλλο τρόπο, ίσως χειρότερο.

Μέχρι να το πιάσεις. Εμένα μου πήρε περίπου έξι χρόνια. Πέρασα από πολλές φάσεις επεξεργασίας μέχρι να ωριμάσει αυτό που βίωσα μέσα μου”.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Η stylish Influencer Μαρία Τζάνη μιλά στο HerNews: «Σημασία έχει να νιώθουμε καλά με αυτό που βλέπουμε στο καθρέφτη μας»

Her News

Βασίλης Ζούλιας: «Οι γυναίκες στα 90s είχαν σωστές αναλογίες, δεν ήταν κρεμάστρες, όπως σήμερα»

Her News

Γιάννης Στάνκογλου: «Δουλεύω από τα 14 μου – Αυτή τη δουλειά την κάνω όπως και την οικοδομή»

Her News b