HerNews.gr
Beauty

Sol De Janeiro: Τα πιο διάσημα mist του καλοκαιριού – Πως να επιλέξεις το καλύτερο για εσένα

Φέτος από τον χειμώνα κιόλας, ξεκίνησε μια “φρενίτιδα” στο Tik Tok για τα mist και τις κρέμες από την Βραζιλιάνικη εταιρία Sol De Janeiro με αποτέλεσμα να γίνονται συνεχώς sold out σε όλα τα καταστήματα.

Στη Βραζιλία, το άρωμα λαμβάνεται πολύ σοβαρά υπόψη. Ο κύριος στόχος: Να είναι cheirosa, ή να μυρίζει πάντα νόστιμα. Αυτή η ιδέα, καθώς και η ατμόσφαιρα του παραδείσου στη Γη της Βραζιλίας, ενέπνευσαν την ιδρύτρια της Sol de Janeiro, Heela Yang, να δημιουργήσει μια σειρά από ακαταμάχητα body mist που κυριολεκτικά φέρνουν στο νου την αισθητική των τροπικών διακοπών.

Σίγουρα οι περισσότερες έχετε δει τα viral body mist του Sol de Janeiro στα social media και είμαστε εδώ για να επιβεβαιώσουμε ότι είναι εξίσου απίστευτα όσο λένε όλοι ότι είναι.

Υπάρχουν μερικά διαφορετικά αρώματα που προσφέρονται, οπότε για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το άρωμα της υπογραφής του καλοκαιριού σας, αναλύουμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το καθένα—από νότες αρωμάτων μέχρι ομοιότητες και βασικές διαφορές. 

Sol de Janeiro Cheirosa ’62

Οι λάτρεις της εμβληματικής Bum Bum Cream της μάρκας θα λατρέψουν αυτό το κλασικό άρωμα. Tο ζεστό αλλά πικάντικο mist είναι οικείο και νοσταλγικό, χάρη στις νότες αλατισμένης καραμέλας, φιστικιού και βανίλιας. Είναι εθιστικό, απολαυστικά άνετο και μας κάνει να πιστεύουμε ακράδαντα ότι αν ο ήλιος είχε ένα άρωμα, θα μύριζε ακριβώς έτσι. Αυτό το άρωμα συνδυάζεται καλά με άλλα αρώματα, γι’ αυτό συνιστούμε ανεπιφύλακτα να το συνδυάσετε με τα αγαπημένα σας αρώματα για να δημιουργήσετε κάτι μοναδικό δικό σας. 

Νότες: Αλατισμένη καραμέλα, φιστίκι Αιγίνης, βανίλια 

Sol de Janeiro Cheirosa ’68

Ίσως πιο ελαφρύ από τα υπόλοιπα αρώματα, το Cheirosa ’68 είναι το αγαπημένο εκείνων που τους αρέσουν τα λουλουδάτα και φρουτώδη αρώματα. Οι νότες από γιασεμί, ροζ dragonfruit και βανίλια λειτουργούν παράλληλα για να προσφέρουν αυτό το φρέσκο, φωτεινό και παιχνιδιάρικο άρωμα που μας μεταφέρει σε μια ηλιόλουστη όαση γεμάτη με ζωντανή χλωρίδα και γλυκό αέρα του ωκεανού. Μόλις το μυρίσετε, θα θέλετε να βυθίζετε συνεχώς το σώμα σας σε αυτό. 

Νότες: Βραζιλιάνικο γιασεμί, ροζ dragonfruit, βανίλια

Sol de Janeiro Cheirosa ’40 

Αν σας αρέσουν τα ζεστά αρώματα βανίλιας, θα λατρέψετε το Cheirosa ’40. Με νότες από μαύρο κεχριμπάρι δαμάσκηνο, ξύλα βανίλιας και άνθη γιασεμιού, είναι ντελικάτο αλλά ταυτόχρονα αισθησιακό. Είναι ζεστό και πικάντικο, αλλά παίρνουμε επίσης νότες από ζουμερό κεράσι, το οποίο πραγματικά το ολοκληρώνει και το κάνει πιο ελκυστικό σε ένα ευρύτερο φάσμα ανθρώπων. 

Είτε το ψεκάζετε μόνο του είτε σε συνδυασμό με άλλα αρώματα, μπορείτε να περιμένετε από τους ανθρώπους να σας ρωτούν συνεχώς τι φοράτε – εμπιστευτείτε μας!!!

Νότες: Μαύρο κεχριμπάρι, δαμάσκηνο, ξύλα βανίλιας

Sol de Janeiro Rio Radiance

Αυτό το ηλιόλουστο λουλουδάτο άρωμα αναμειγνύεται υπέροχα με κρεμώδη βανίλια, γάλα καρύδας (ή leite de coco) και καθαρά, λευκά λουλούδια που προκαλούν την αίσθηση της νοσταλγίας του καλοκαιριού. Μόνο ένα ψέκασμα σε ταξιδεύει πίσω στις παιδικές αναμνήσεις και στις διακοπές των περασμένων καλοκαιριών. Είναι το νεότερο άρωμα στη σειρά και είναι βέβαιο ότι θα αιχμαλωτίσει την καρδιά σας με τον ίδιο τρόπο που έχει τη δική μας. 

Sol De Janeiro Brazilian Crush 39 Coco Cabana

H απόλυτη μυρωδιά καρύδας! Ένα άρωμα για όλο το σώμα και τα μαλλιά του αρώματος Cheirosa ’39, με νότες από κρέμα πράσινης καρύδας, τροπική ορχιδέα και φρυγανισμένη πραλίνα. Το άρωμα Cheirosa ’39 αναμιγνύει προσεκτικά επιλεγμένες γκουρμέ νότες για μια ακαταμάχητα εκλεπτυσμένη εμπειρία καρύδας.

Η νότα κορυφής είναι Καρύδα, οι μεσαίες νότες είναι Βανίλια και Ορχιδέα; οι νότες της βάσης είναι πραλίνα και σανδαλόξυλο.

 

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Beauty: Πως να απαλλαγείτε από την θυλακίτιδα και την ακμή στον πισινό σας

HerNews ka

Kaia Gerber: Aυτό είναι το peeling που δεν αποχωρίζεται ποτέ

HerNewskl

Jennifer Lopez: Η προσωπικός της hairstyle της αποκάλυψε τον τρόπο να έχουμε όγκο στα μαλλιά μας

HerNewskl