HerNews.gr
Διεθνή

Brad Pitt: Λανσάρει τη δική του skincare σειρά

Brad Pitt
Ο Brad Pitt συνεχώς μας εκπλήσσει με τις επαγγελματικές του επιλογές και αυτό έκανε και για ακόμη μια φορά μέσω του λανσαρίσματος ενός δικού του brand.
Brad Pitt
Πιο συγκειρμενα ο ίδιος θα λανσάρει τη δική του σειρά genderless skincare σειρά που ονομάζεται Le Domaine Skincare. Ο γνωστός ηθοποιος αποκάλυψε στην βρετανική Vogue αυτό το εγχειρημα του και τόνισε πως θέλει να τιμήσει και την πρώην του που αποτέλεσε για εκείνον πηγή έμπμνευσης.
 Μάλιστα, εξομολογήθηκε πως “λατρεύω αυτό που έκανε η Gwyneth Paltrow με το Goop”. Στη συνέχεια, ο Brad Pitt προσέθεσε πως:
“Είναι ακόμα μια αγαπητή φίλη και έχει χτίσει αυτή την αυτοκρατορία. Το είχε πάντα μέσα της και αυτό ήταν μια υπέροχη δημιουργική διέξοδος για εκείνη. Στην πραγματικότητα, αν σκεφτώ καλύτερα, μάλλον εκείνη ήταν η πρώτη που με έκανε να πλένω το πρόσωπό μου δύο φορές την ημέρα, ίσως”.
Τα κύρια συστατικά των skincare προϊόντων του είναι αντιοξειδωτικά και έχουν βάση το σταφύλι που προέρχονται από το Chateau Miraval.
Brad Pitt
Ο Brad Pitt δήλωσε ότι:
“Γνωρίζω ότι υπάρχουν νέα προϊόντα σχεδόν κάθε μέρα. Πολλοί είναι εκείνοι που προσπαθούν να λανσάρουν, αλλά αν δεν είχα δει μια πραγματική διαφορά στο δέρμα μου, δεν θα ξεκινούσαμε το brand.
Μου στέλνουν πράγματα συνέχεια και… χμμ.. μου φαίνονται όλα ακριβώς το ίδιο. Αλλά φέτος δοκιμάσαμε το Le Domaine και πραγματικά ενθουσιάστηκα από τα αποτελέσματα και αυτό για μένα ήταν που με έκανε να πιστέψω πως αξίζει να το κάνω”. 

 

 

Νεότερα Άρθρα

«Wednesday»: Η πρωταγωνίστρια της σειράς Jenna Ortega κέρδισε 10 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram

HerNews ka

Justin – Hailey Bieber: Τι συμβαίνει τελικά ανάμεσα στο ζευγάρι;

HerNews ka

Παραιτείται ο Μπόρις Τζόνσον

Her News b