HerNews.gr
Beauty

Nude ombre nails: 5 ιδέες για να το υιοθετήσετε φέτος το φθινόπωρο

Τα nude ombre nails είναι πάντα μια εντυπωσιακή και ιδιαίτερη επιλογή για όλες τις εποχές του χρόνου, αφού ταιριάζουν τέλεια τόσο με τις πιο υψηλές θερμοκρασίες, όσο και με τις πιο χαμηλές. Η τάση αυτή επέστρεψε το φθινόπωρο, λοιπόν, και όχι άδικα, αφού το καλοκαίρι επικράτησαν τα glazed donut nails της Hailey Bieber, που πραγματικά προκάλεσαν πανικό και άλλαξαν τις τάσεις τόσο του καλοκαιριού, όσο και τις τάσεις του φθινοπώρου.

Nude ombre nails: 5 ιδέες για να το υιοθετήσετε φέτος το φθινόπωρο

Τα glazed donut nails έφεραν τα πάνω κάτω και προκάλεσαν πανικό, για αυτό δεν πρέπει να μας κάνει εντύπωση που τα nude ombre nails ήρθαν πάλι στη μόδα, αφού είναι αρκετά κοντά με τα νύχια που έφερε στη μόδα η αγαπημένη trend-maker Hailey Bieber.

Τα nude ombre nails είναι μια τάση που συνδυάζεται αρκετά εύκολα με οτιδήποτε φοράτε και ταιριάζει, επίσης, τέλεια σε οποιαδήποτε περίσταση. Ενώ, είναι ιδανικό για όλα τα χρώματα δέρματος και τα σχήματα νυχιών. Είναι ταυτόχρονα πολύ chic και minimal και μέσα από την απλότητα αυτή οδηγούνται στην απόλυτη κομψότητα.

Nude ombre nails: 5 ιδέες για να το υιοθετήσετε φέτος το φθινόπωρο

Γενικότερα τα ombre νύχια είναι μια πολύ αγαπημένη επιλογή, αλλά σε nude αποχρώσεις είναι ακόμα πιο chic και minimal, κάτι που τα κάνει εξαιρετική επιλογή και για νυφικό manicure και για την καθημερινότητά σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις αποχρώσεις του nude, από μπεζ, ροζ ανοιχτό και φυσικά λευκό.

Nude ombre nails: 5 ιδέες για να το υιοθετήσετε φέτος το φθινόπωροΕνώ, και το λευκό ombre συγκαταλέγεται μέσα στα nude ombre nails. Επιπλέον, τα συγκεκριμένα νύχια ταιριάζουν τέλεια με στρας, τα οποία θα δείτε και στην συνεχεία.

Δείτε παρακάτω 5 ιδέες για να υιοθετήσετε κι εσείς τα nude ombre nails

Nude ombre nails: 5 ιδέες για να το υιοθετήσετε φέτος το φθινόπωρο

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας στο Vasal Beauty Salon και απολαύστε μια μοναδική περιποίηση. Τα νύχια σας μπορούν να γίνουν πιο όμορφα και εντυπωσιακά από ποτέ. Δοκιμάστε τα nude ombre nails ή οτιδήποτε άλλο προτιμάτε!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Victoria Beckham: Έκανε το πιο minimal contouring που έχουμε δει

HerNewskl

Kaia Gerber: Φόρεσε το πιο vintage αξεσουάρ που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό

HerNewskl

Κατερίνα Καινούργιου: Έκανε το τέλειο beach look για τις διακοπές της

HerNewskl