HerNews.gr
Social News

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Χορεύει το «Αθήνα μου» και γίνεται viral

Ένα βίντεο, στο οποίο χορεύει ένα ζεϊμπέκικο, επέλεξε να δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Η Ζωζώ επέλεξε να χορέψει υπό τους ήχους του τραγουδιού «Αθήνα μου» του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Η ηθοποιός βρέθηκε σε ένα ταβερνάκι στην Κινέτα με καλούς φίλους, όπως πρόδωσε με τη λεζάντα της δημοσίευσής της, και πέρασε το βράδυ τραγουδώντας και αφιερώνοντας τον χορό της στους διαδικτυακούς της φίλους.

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Eπέστρεψα στην Αθήνα μου

«Αχ… Τι όμορφα που επέστρεψα στην Αθήνα μου παρέα με τους αγαπημένους μου φίλους και συνεργάτες περάσαμε πολύ όμορφα αποψε… Όντως μου έλειψε τόσο καιρό στην Κινέτα που έλειπα…» έγραψε η κυρία Σαπουντζάκη στο κείμενο με το οποίο συνόδευσε το βίντεο και συνέχισε «Σας εύχομαι καλό φθινόπωρο και να είμαστε καλά. Σας αγαπώ για τα υπέροχα μηνύματα που μου στέλνετε… Σας Αφιερώνω αυτή την Ζεμπεκιά».

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη έχει μεγάλη αδυναμία στην περιοχή της Κινέτας, μάλιστα μέχρι και πριν από κάποια χρόνια διατηρούσε εκεί το άλλοτε σπίτι της, το οποίο όμως καταστράφηκε ολοσχερώς από τις φωτιές που έπληξαν την περιοχή το 2018.

Σε πολλές από τις συνεντεύξεις της η Ζωζώ Σαπουντζάκη μιλούσε για το πόσο καλοβαλμένο και με γούστο ήταν το «βασίλειό» της, ενώ σχολίαζε πώς το είχε φτιάξει με ατελείωτο μεράκι:

«Ήταν ένα σπίτι με πολύ μεράκι. Και μετά ήρθε η φωτιά. Ο Θεός με βοήθησε» είπε και λίγο αργότερα λύγισε βλέποντας το σπίτι που έζησε τις πιο ωραίες στιγμές της ζωής της κατεστραμμένο «Θα ήθελα να ξαναζήσω τα πάρτι που έκανα. Ερχόταν όλος ο κόσμος» είχε αναφέρει κατά το παρελθόν.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Καλομοίρα: Κάνει γυμναστική με μαγιό Baywatch, τακούνια και σαμπάνια

Her News

Iωάννα Τούνη: “Δε μου κάνουν τα ρούχα μου, θα βγω με το παρεό. Δεν είναι ντροπή”

HerNewskl

Ναταλία Δραγούμη: Συμβουλεύει τα παιδιά που θέλουν να ακολουθήσουν την υποκριτική

Her News b