HerNews.gr
Διεθνή

Scarlett Johannson: “Ήταν πολλές οι φορές που βρέθηκα σε ακατάλληλες καταστάσεις για την ηλικία μου”

H Scarlett Johansson έκανε μια εξομολόγηση που δεν περίμενε κανείς. Η γνωστή ηθοποιός ήταν από εκείνες που ξεκίνησαν ως child actors.

Scarlett Johansson

Ωστόσο, η ίδια αντιμετωπίστηκε σα να ήταν ενήλικας. Σε ηλικία 9 ετών ξεκίνησε η ενασχόληση της με τον χώρο της υποκριτικής ενώ της έδιναν ρόλοι για πιο προχωρημένες ηλικίες.

Scarlett Johansson

Η Η Scarlett βρέθηκε καλεσμένη στο 500ο επεισόδιο του podcast “Armchair Expert”, και έκανε μια μεγάλη αναδρομή στο παρελθόν.

Η ίδια ξεκίνησε με τον “Γητευτή των Αλόγων”. Η καριέρα της ωστόσο απογειώθηκε με το Ghost World το 2001 όταν ήταν 15 χρονών . Ακολούθησε το “Χαμένοι στη Μετάφραση”.

Η Scarlett Johansson εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων ότι:

“Ήταν πολλές οι φορές που βρέθηκα σε ακατάλληλες καταστάσεις για την ηλικία μου”.

Η Scarlett Johannson θεωρείται από τους περισσότερους μια από τις πιο σέξι ηθοποιούς, αλλά εκείνη παραδέχτηκε πως το σεξ δεν ήταν ποτέ πολύ σημαντικό κομμάτι της προσωπικότητάς της.  Πιο συγκεριμενα  δήλωσε πως:

“Όλοι μάλλον νόμιζαν ότι ήμουν μεγαλύτερη επειδή βρισκόμουν πολύ καιρό στον χώρο και έτσι μου έδιναν μόνο υπερσεξουαλικούς ρόλους. Τύπου, να, μόνο αυτή την καριέρα μπορείς να έχεις. Κι εγώ πίστεψα ότι αυτό ήταν”.

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Miss Universe 2022: Στις ΗΠΑ το στέμμα – Ποιά είναι η νέα «βασίλισσα» της ομορφιάς

Her News

«Χαζομπαμπάς» ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Ποζάρει με την 10 μηνών κόρη του

HerNews ka

Hailey Bieber: “Είχα μετατραυματικό στρες και φοβόμουν ότι θα συμβεί ξανά”

HerNewskl