HerNews.gr
Ελλάδα

Ηράκλειο – Επίθεση με καυστικό υγρό: «Ζούσε μία κόλαση» – Άφαντη η 38χρονη, κινδυνεύει να χάσει το μάτι του ο 36χρονος

«Ζούσε μία κόλαση» λένε φίλοι και συγγενείς της 38χρονης που επιτέθηκε στον εν διαστάσει σύζυγό της με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο, περιγράφοντας μία εφιαλτική ζωή για το ζευγάρι. Από τη στιγμή του άγριου περιστατικού και μετά… η ίδια είναι άφαντη και αναζητείται.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο 36χρονος με πλούσιο παρελθόν στις φυλακές, ασκούσε βία στην 38χρονη. Το θύμα νοσηλεύεται στο Θριάσιο σε σοβαρή κατάσταση, κινδυνεύοντας να χάσει το μάτι του.

Το χρονικό

Ο 36χρονος συναντήθηκε με τη 38χρονη σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου το βράδυ της Παρασκευής και δέχθηκε την επίθεση με καυστικό υγρό μετά από καβγά που είχαν οι δυο τους. Υπέστη εγκαύματα στο αριστερό μέρος του προσώπου του, τον λαιμό και το άνω αριστερό άκρο.

«Φέρει εγκαύματα δευτέρου βαθμού στα χέρια και στην αριστερή πλευρά του προσώπου του», δήλωσε ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιώργος Χαλκιαδάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr το βιντεοληπτικό υλικό που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί της Yποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου που διερευνούν την υπόθεση, δείχνει τον 36χρονο, μεταξύ άλλων, να εισέρχεται στο ξενοδοχείο 18 λεπτά μετά τις 23.00 το βράδυ της Παρασκευής. Οι αρχές εκτιμούν ότι η επίθεση στον 36χρονο ήταν προμελετημένη με την φερόμενη δράστιδα όταν τον συνάντησε στο δωμάτιο να είχε ήδη μαζί της το υγρό με το οποίο του επιτέθηκε στις 5 παρά 10 το πρωί.

Άλλωστε, ο 36χρονος φέρεται σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, να κατονόμασε την 38χρονη στις Αρχές.

Σημειώνεται ότι την κράτηση του δωματίου στο Ηράκλειο την είχε κάνει τηλεφωνικά γύρω στις 22.00 το βράδυ, μία γυναίκα.

Ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά την επίθεση ο 36χρονος βγήκε στους διαδρόμους του ξενοδοχείου και άρχισε να φωνάζει, σφαδάζοντας από τους πόνους που του είχε προκαλέσει το καυστικό υγρό. Υπάλληλοι του ξενοδοχείου, βλέποντας έντρομοι τον 36χρονο, ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία.

Την ώρα που ο 36χρονος μεταφόταν αργά το απόγευμα του Σαββάτου στην Αθήνα, πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα είχε ήδη επικοινωνήσει με δικηγόρο για να την καθοδηγήσει για τις επόμενες κινήσεις της.

Η 38χρονη ισχυρίζεται ότι δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό και μάλιστα δηλώνει πλήρη άγνοια για ότι έχει συμβεί. Ωστόσο. μέχρι στιγμής, αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές.

Παντρεύτηκαν ενώ ήταν κρατούμενος στις φυλακές

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο έρωτας και ο γάμος του ζευγαριού στο Ηράκλειο χαρακτηρίζεται ταραχώδης. Παντρευτήκαν στο διάστημα που ο 36χρονος ήταν κρατούμενος στις φυλακές Χανίων, πριν από περίπου ένα χρόνο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 38χρονη-όσο ήταν στη φυλακή ο 36χρονος- φαίνεται πως έμαθε ότι είχε επαφές και με άλλες γυναίκες και ήθελε να τον εκδικηθεί.

Διαβάστε περισσότερα στη Vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Φίλιππος Γλύξμπουργκ-Νίνα Φλορ: Video απο τη λαμπερή δεξίωση του γάμου τους

Her News

Η Τάμτα με iconic εμφάνιση έδωσε τον ρυθμό για την φαντασμαγορική φωταγώγηση της πόλης από τον Δήμο Αθηναίων!

Her News

Μεγάλη συναυλία στον Μύλο στη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών

HerNews ka