HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

GNTM 5: Τα μοντέλα στο αποψινό επεισόδιο θα…ποζάρουν σε λεκάνη τουαλέτας

Ακόμα δεν έγινε το makeover των μοντέλων, και το GNTM μπαίνει αμέσως σε περίεργα και απαιτητικά concept όπως θα δούμε απόψε το βράδυ.

Η άφιξη της Mary Vitinaros και του  Χρήστου Μπίρμπα, αλλάζει τη διάθεση των κοριτσιών, καθώς θα γίνουν για λίγο παρουσιάστριες δελτίου ειδήσεων.

Η Δέσποινα κάνει την αρχή και καλείται μέσα σε ένα λεπτό, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο που μοιάζει με ειδησεογραφικό πλατό, να αφηγηθεί τα νέα της εβδομάδας, ό,τι δηλαδή συμβαίνει μέσα στο σπίτι, που δεν βλέπουν οι τηλεθεατές.

Το ίδιο θα κάνουν και τα υπόλοιπα μοντέλα κάθε εβδομάδα. 

Έπειτα η Έλενα Γαλύφα κάνει ξανά την είσοδό της στο παιχνίδι, όπου μαζί με την Mary Vitinaros εξηγούν στα κορίτσια πως να φωτογραφηθούν πάνω σε… μια τουαλέτα. 

Όσο για την φωτογράφηση αποχώρησης, τα κορίτσια καλούνται να φωτογραφηθούν σε δυάδες φορώντας ένα μπικίνι. Η ιδιαιτερότητα όμως είναι ότι η μια κοπέλα θα φοράει μόνο το πάνω μέρος και η άλλη κοπέλα θα φοράει μόνο το κάτω μέρος του μαγιό.

Παρούσα στην τέταρτη καρέκλα της κριτικής επιτροπής η σχεδιάστρια Στεφανία Φραγκίστα, της οποίας τα μαγιό φόρεσαν τα μοντέλα στη φωτογράφιση. Η κριτική στο πλατό γίνεται με αυστηρούς όρους, καθώς τα περιθώρια στενεύουν και τα μοντέλα μαθαίνουν ένα πολύτιμο μάθημα: η συνεργασία, τόσο στο modelling όσο και στη ζωή μπορεί να δημιουργήσει θέματα, καθώς ο ένας μπορεί να βοηθήσει τον άλλον αλλά και να τον τραβήξει κάτω, γκρεμίζοντάς τον.

Οι κριτές δυσκολεύονται ιδιαίτερα στην τελική κρίση για την αποχώρηση αλλά στο τέλος παίρνουν μία δίκαιη απόφαση.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Νίκος Βέρτης: «Και να έχω φωτογραφία με μία κοπέλα δίπλα μου, δεν σημαίνει ότι έχουμε σχέση. Έχω κι εγώ φίλες»

HerNews ka

Γιάννης Μπέζος: «Δεν μπορεί να με σύρει εμένα ο Πέτρος Φιλιππίδης»

Her News

Τάκης Ζαχαράτος: «Αν κάποιος με στεναχωρήσει δεν θα βγάλω το “μαχαίρι της σάτιρας” από τη θήκη – Η γυναίκα για μένα συμβολίζει ό,τι ωραιότερο υπάρχει»

Her News