HerNews.gr
Beauty

Oval-lining: Πώς θα αποκτήσετε juicy χείλη δημιουργώντας οβάλ κύκλους;

To Oval-lining είναι η νέα τάση στο make up που μας δείχνει τον πιο γρήγορο τρόπο να αποκτήσουμε ζουμερα χείλη που τόσο καιρό θέλουμε!

Αυτό το beauty hack ήρθε να μας σώσει από τα πολλά προϊόντα που χρησιμοποιήσουμε προκειμένου να φτάσουμε στο επιδιωκόμενο αποτελεσμα. Το Oval lining ή αλλιώς οβάλ σχηματισμός είναι η ονομασία του νέου hack που έχει “ρίξει” το TikTok αυτήν τη στιγμή.

Ποια είναι τα βήματα;

Aρχικά, επιλέξτε ένα ένα μολύβι χειλιών σε nude – ροζ απόχρωση για να έχετε όσο το δυνατόν πιο φυσικό αποτέλεσμα. Στη συνέχεια, προσπαθήστε να κάνετε μια γραμμή στο κέντρο του τόξου του έρωτα. Η συγκεκριμενη περιοχή αφορά το κέντρο των χειλιών.

Το επόμενο βήμα είναι να  χρησιμοποιήστε αυτές τις γραμμές ως σημείο εκκίνησης για να σχεδιάστε με πολύ απλές κινήσεις έναν οβάλ κύκλο. Στο τέλος περάστε από πάνω ένα διάφανο gloss ή κραγιόν σε όλο το χείλος. Το αποτέλεσμα ειναι απλα μοναδικό!

@ipsy I can’t get over this #lipcombo! 👄 @Araceli Beauty @theBalm @shadesbyshan #liplinerhack #makeuphacks #fyp #fpy #IPSY ♬ original sound – Kenzie B 🐝

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πώς να φωτίσετε φυσικά τα μαλλιά σας

Her News

Selena Gomez – MTV VMAs: Υιοθέτησε πιο soft glam μανικιούρ της βραδιάς

HerNewskl

Περιποίηση μαλλιών: Πώς βοηθάει το νερό της βρύσης στην επιδερμίδα και το τριχωτό της κεφαλής;

HerNewskl