HerNews.gr
Beauty

Πώς να φωτίσετε φυσικά τα μαλλιά σας

Μπορείτε να μάθετε πώς να φωτίζετε φυσικά τα μαλλιά με μερικές πολύ εύκολες σπιτικές θεραπείες! Μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως ακολουθώντας μερικά γρήγορα βήματα.

Χυμός λεμονιού

Ο χυμός λεμονιού δημιουργεί μια αυξημένη αντίδραση στις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου. Το λεμόνι είναι πολύ όξινο, οπότε όταν το απλώνετε στα μαλλιά σας, θα αλλάξει το pH. Αρχικά, θα πρέπει τουλάχιστον να αραιώσετε το χυμό λεμονιού με νερό. Ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά είναι τα μαλλιά σας, αυτό θα σας βοηθήσει να τα προστατέψετε.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε από μια σειρά από παραλλαγές μείγματος λεμονιού. Χρησιμοποιείτε πάντα φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού. Θα χρειαστείτε ένα νέο και καθαρό μικρό μπουκάλι ψεκασμού. Συνδυάστε τον χυμό λεμονιού με ζεστό νερό.

Τσάι χαμομηλιού

Το τσάι χαμομηλιού θα δώσει μια ευχάριστη ανανέωση σε πιο ανοιχτά χρώματα μαλλιών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κανονικά φακελάκια τσαγιού για να φτιάξετε το μείγμα. Θα χρειαστείτε 2 με 3 φακελάκι αν έχετε κοντά μαλλιά ή 4 με 5 για πιο μακρύ μήκος μαλλιών. Ανακατεύετε τα φακελάκια τσαγιού με νερό βραστό και μόλις κρυώσει το μείγμα ψεκάζετε σε όλο το μήκος των μαλλιών. Μετά λούζεστε και είστε έτοιμες.

Conditioner και μάσκα μαλλιών: Ποια είναι η διαφορά τους;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σαλικυλικό οξύ: Το θαυματουργό συστατικό για τα μαλλιά

Her News

Tips για λαμπερό καλοκαιρινό make up ακόμη και τις ημέρες του καύσωνα

Her News

Βίκυ Καγιά: Αυτό είναι το άρωμα που δεν αποχωρίζεται φέτος!

HerNewskl