HerNews.gr
Ελλάδα

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέο ντοκιμαντέρ για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο- Ειδικός εξηγεί πως φαινόταν ότι λέει ψέματα

Σοκ προκάλεσε στο πανελλήνιο κι όχι μόνο η στυγερή δολοφονία της άτυχης, Καρολάιν Κράουτς από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι στα Γλυκά Νερά.

Στην τηλεόραση εκείνη την εποχή ο Μπάμπης, ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στις κάμερες, επισκέφτηκε τον τάφο της Κάρολαιν και παρηγόρησε τους γονείς της.

Σε μια νέα εκπομπή στο Discovery+, ένας ειδικός στη γλώσσα του σώματος ισχυρίζεται ότι έδειξε την ενοχή του πιέζοντας τα μάτια του για να προκαλέσει δάκρυα.

Στην τηλεοπτική εκπομπή «The Murder of Caroline Crouch: A Faking It Special» στο Discovery+, ο Δρ. Κλίφ Λάνσλεϊ  λέει ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έδειξε κάποια σημάδια που από την αρχή μαρτυρούσαν την ενοχή του.

«Προσπάθησε να δώσει την εντύπωση της θλίψης βάζοντας μπροστά στο πρόσωπό του τα χέρια του, βάζοντας τα δάχτυλα στις μέσα γωνίες των ματιών του. Επίσης, πιέζει τόσο πολύ τα μάτια του σε μια προσπάθεια να προκαλέσει δάκρυα, επειδή θέλει να δείξει ότι είναι θλιμμένος. Αλλά βλέποντας ολόκληρο το πρόσωπό του, δεν υπάρχει καμία ένδειξη θλίψης σε αυτό» σχολίασε ο ειδικός της γλώσσας του σώματος.

Όταν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πρωτοεμφανίστηκε για δηλώσεις στους δημοσιογράφους μετά την άγρια δολοφονία της Καρολάιν, ισχυρίστηκε ότι: «Έλαβα αγάπη από όλο τον κόσμο» βαριανασαίνοντας σαν να είναι συντετριμμένος. Αλλά σύμφωνα με τον Δρ. Κλίφ Λάνσλεϊ, δεν βλέπει κανείς ούτε «δάκρυα», ούτε «καμία έκφραση θλίψης».

 

Ο Δρ Λάνσλι ισχυρίζεται επίσης ότι μια μικρή ένδειξη ότι ο Αναγνωστόπουλος έλεγε ψέματα, ήταν ότι ανασήκωσε έναν μόνο έναν ώμο μιλώντας στους δημοσιογράφους.

Ο ειδικός λέει ότι δεν έχει δει ποτέ μικρό, μονόπλευρο ανασήκωμα ώμου όταν οι άνθρωποι λένε την αλήθεια στην 30χρονη καριέρα του. Επίσης πρόσθεσε ότι όταν βλέπεις κάποιον να κάνει τέτοιες κινήσεις «μας δίνει τεράστιο βαθμό σιγουριάς ότι το προσποιείται».

Κατά τη διάρκεια της δίκης του, ο Μπάμπης χαρακτηρίστηκε επανειλημμένα ως ναρκισσιστής και χειριστικός και στο δικαστήριο αναγνώσθηκαν αποσπάσματα από το ημερολόγιο της Κάρολαιν στα οποία τον περιέγραφε ως μανιακό με τον έλεγχο σε εκείνη και που τρελάθηκε αφού του είπε ότι ήθελε να τερματίσει τη σχέση τους.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

Νεότερα Άρθρα

“Help Ukraine” – Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου : Πως με ένα κλικ μπορώ να βοηθήσω τους φιλοξενούμενους Ουκρανούς πολίτες

Her News b

H κακοκαιρία πλήττει τη χώρα: Ποιες περιοχές θα χτυπήσει τις επόμενες ώρες

Her News

Ο δολοφόνος του Νίκου Σεργιανόπουλου ξανά χτυπά

Her News b