HerNews.gr
Μόδα

Hogl: Όλα τα elegant shoes που θα φορέσουμε το φετινό χειμώνα

Ρίχνοντας μια ματιά στα fashion shows και τα trends, βλέπουμε ότι υπάρχει η επιστροφή στα basics, με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας να προτείνουν άνετα και πρακτικά παπούτσια. Ποια είναι τα πιο trendy παπούτσια που θα φορεθούν τη νέα σεζόν; Τα Hogl φυσικά!

Είναι τα πιο elegant shoes για το φετινό χειμώνα, αφού προσφέρουν πολυτέλεια που ανεβάζει τη συνείδηση της μόδας σε άλλο επίπεδο. Την υπέροχη συλλογή θα βρείς στα Digalakis!

Loafers

Εδώ και αρκετό καιρό τα loafers έχουν γίνει τάση και απαραίτητο αξεσουάρ σε κάθε στυλάτη γκαρνταρόμπα. Μπορούν να συνδυαστούν όλη τη μέρα, από το πρωί στο γραφείο, έως τη βραδινή σας έξοδο.

Μία άκρως χειμωνιάτικη επιλογή που μπορείς να κάνεις με τα Hogl loafers σου είναι φορώντας το με μακρύ παλτό και ένα oversized κασκόλ, Συνδυάστε τα ακόμα και με κοστούμι, τζιν, chino, αλλά και φορέματα και φούστες για ένα πιο preppy look.

Μπαλαρίνες

Εμπνευσμένες από τις χορεύτριες του μπαλέτου, το 2022 οι μπαλαρίνες θεωρούνται top trend σε κάθε εποχή του χρόνου. Είναι άνετες, κομψές και πάντα φρέσκες, γι αυτό και τις αγαπάμε! Μπορείτε να τις συνδυάσετε είτε με μία κλασική εμφάνιση, είτε με μία πιο edgy, φορώντας τις με κάλτσες ή φαρδιά τζιν.

Οι μπαλαρίνες Hogl μπορούν να υποστηρίξουν την κάθε σας εμφάνιση και το πιο σημαντικό… δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα!

Μπότες

Οι κλασικές, ψηλές μπότες θα είναι πάντα διαχρονικές για την περίοδο του χειμώνα. Αν ρωτήσεις κάθεγυναίκα ποιο είναι τo αγαπημένο κομμάτι της από τη χειμερινή γκαρνταρόμπα, οι μπότες είναι η σίγουση απάντηση!

Και επειδή ακολουθούμε τις τάσεις της μόδας, οιι μαύρες μπότες της Hogl πλέον μπορούν να συνδυαστούν σε αρκετά looks, είτε αυτά είναι πιο casual, είτε πιο smart.

 

Ανακαλύψτε τη νεα συλλογή πατώντας ΕΔΩ και στα καταστήματα Digalakis:

Digalakis Σύνταγμα: Πανεπιστημίου 5A

Digalakis Kηφισιά: Παναγίτσα 6

Τηλ. Επικοινωνίας: +30 210 00 88 000

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Nicole Kidman: Φόρεσε το πιο σέξι cut-out φόρεμα

Her News

Χριστουγεννιάτικες αγορές: Η συλλογή HOFF είναι η κορυφαία επιλογή των φετινών δώρων

Her News

Τατιάνα Στεφανίδου: Φόρεσε το πιο chic παντελόνι για τα ανοιξιάτικα office looks!

HerNewskl