HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Λατρεύεις το «Μπρίτζερτον»; – Σου έχουμε μερικές ακόμα σειρές που αξίζει να δεις

Όταν προβλήθηκε για πρώτη φορά το Μπρίτζερτον , δεν μας εξέπληξε το γεγονός ότι η Shonda Rhimes κατάφερε να αιχμαλωτίσει τον κόσμο με μια ακόμη σειρά με σκάνδαλο. Ήταν απο τις σειρές που άφησε εποχή…

Το πρώτο της εγχείρημα  στο δράμα εποχής βασίζεται στη σειρά μυθιστορημάτων της Julia Quinn και ξεκίνησε με την εξιστόρηση της συναισθηματικής (και σεξουαλικής) αφύπνισης της Δάφνης, την οποία υποδύεται η Phoebe Dynevor, καθώς προσπαθούσε να βρει σύζυγο.

Ακολουθήσαμε την Δάφνη στο ταξίδι της στην κοινωνία, συναντήσαμε την οικογένειά της, την ομώνυμη Μπρίτζερτον, τον υπερβολικά όμορφο Σάιμον Μπάσετ (Regé-Jean Page που κάνει μια τολμηρή παράσταση) και τη μυστηριώδη Λαίδη Γουίστλενταουν, την ανώνυμη συγγραφέα ενός κουτσομπολιού. 

Έπειτα, στη δεύτερη σεζόν, γνωρίσαμε τη Simone Ashley και η Charitra Chandran ως Kate και Edwina Sharma, και παρακολούθησαν τον περίπλοκο έρωτα να εκτυλίσσεται μεταξύ της μεγαλύτερης αδερφής Sharma και του ευσυνείδητου μεγαλύτερου γιου Bridgerton, Anthony (Jonathan Bailey) που πέρασε από πολλά κύμματα.

Αλλά η πιο αξιοσημείωτη επιλογή, ίσως, είναι το κάστινγκ, μια έντονη απομάκρυνση από τους ολόλευκους χαρακτήρες που τόσο συχνά βλέπουμε στις οθόνες μας.

Εάν λοιπόν, έχετε τελειώσει και τις 2 σεζόν και τις έχετε δει σε επανάληψη 5 φορές την κάθε μια, είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε παρόμοιες σειρές με ίδιο περιχεόμενο και που μπορείτε να τις βρείτε στο Netflix.

#Ο εραστής της λαίδης Τσάτερλυ

Όταν παύει να νιώθει έλξη για τον σύζυγό της, η λαίδη Τσάτερλυ δημιουργεί μια παθιασμένη σχέση με τον θηροφύλακα της έπαυλής τους. Κυκλοφορεί στην Ελλάδα στις 2 Δεκεμβρίου. Πάρτε μια γεύση από το τρέιλερ:

#2 Το θαύμα

Στοιχειωμένη από το παρελθόν μια νοσοκόμα ταξιδεύει από την Αγγλία σε ένα χωριό της Ιρλανδίας το 1862 για να ερευνήσει το θαύμα ενός κοριτσιού που ζει χωρίς να τρέφεται. Απο τις σειρές που αξίζει να δεις!

#3 Outlander

Tο Outlander έκανε πρεμιέρα το 2014 και έκτοτε έχει ξεκινήσει πέντε πλήρεις σεζόν. Με πρωταγωνίστρια την Caitriona Balfe ως Claire, μια βρετανική νοσοκόμα του στρατού που ταξιδεύει στο χρόνο από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο έως το 1743 στη Σκωτία, η σειρά καταγράφει τον έρωτά της με τον πολεμιστή Jamie Fraser (τον οποίο υποδύεται ο Sam Heughan), παρά το γεγονός ότι ήταν παντρεμένη στη δική της εποχή.

#4 “Η Αυτοκράτειρα”

Η Ελένη και η Ελισάβετ ταξιδεύουν για να συναντήσουν τον αυτοκράτορα Φραγκίσκο που αναμένεται να ζητήσει το χέρι της Ελένης αλλά στο πάρτι ξαφνιάζει τους πάντες με μια απόφαση.

#5 “Oι τηλεφωνήτριες”  

Μια απο τις σειρές που προβλήθηκε στο Netflix το 2017 και ολοκλήρωσε μόλις πέρυσι την πέμπτη σεζόν του. Με φόντο τα τέλη της δεκαετίας του 1920 στη Μαδρίτη, τέσσερις νεαρές γυναίκες εργάζονται για μια εταιρεία τηλεπικοινωνιών και εδραιώνουν την ανεξαρτησία τους.

Καθώς οι εργαζόμενες γυναίκες περιηγούνται σε μια σκληρά πατριαρχική Ισπανία, γίνονται στενές φίλες και αλλάζουν τη ζωή τους προς το καλύτερο.

#6 Η Ισπανίδα Πριγκίπισσα

Η Σάρλοτ Χόουπ είναι η έφηβη Αικατερίνη, την οποία έστειλαν οι γονείς της Βασίλισσα Ισαβέλλα και ο βασιλιάς Φερδινάνδος της Ισπανίας για να συναντήσει τον σύζυγό της Αρθούρο, πρίγκιπα της Ουαλίας.

Στον απόηχο του ξαφνικού θανάτου του, όμως, συναντά τον τότε πρίγκιπα Ερρίκο, καθώς και την ξενοφοβία της αγγλικής αυλής.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Disney: Οι νέες κυκλοφορίες σε ταινίες και σειρές

Her News

Σινεμά: Barbie & Oppenheimer «σπάνε» το box office – Ουρές στις αίθουσες

HerNews ka

Ανοίγει ξανά το Παλαιοβιβλιοπωλείο των Αστέγων

Her News