HerNews.gr
Μόδα

Celine Dion: Γιατί εμφανίστηκε με παλτό στη σκηνή των Grammys

Η Celine Dion έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση το βράδυ της Κυριακής στα βραβεία Grammys του 2024 και έδειχνε πιο λαμπερή από ποτέ.

Η πέντε φορές νικήτρια Grammy, η οποία έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας από τότε που διαγνώστηκε με τη σπάνια και ανίατη νευρολογική διαταραχή, το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου (SPS) το 2022, ανέβηκε στη σκηνή  και απέσπασε χειροκτοτήματα καθώς απένειμε το βραβείο για το άλμπουμ της χρονιάς στην Taylor Swift.

Η Celine Dion φορούσε ένα κομψό baby pink φόρεμα μέχρι το πάτωμα με σταυρωτό μπούστο. Συνδύασε την εμφάνιση με ένα εντυπωσιακό κολιέ και ένα βραχιόλι με διαμάντια. Ολοκλήρωσε το look με ένα μακρύ μουσταρδί παλτό και είχε τα μαλλιά της σε ένα κομψό bob.

«Σας ευχαριστώ όλους, ανταποδίδω στην αγάπη σας. Φαίνεστε όμορφοι», μοιράστηκε στη σκηνή, προσθέτοντας, «Όταν λέω ότι είμαι χαρούμενη που είμαι εδώ, πραγματικά εννοώ ότι είναι από την καρδιά μου».

Η τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή με ένα λαμπερό σύνολο σε στυλ του αρχιτέκτονα εικόνων Law Roach , ο οποίος συγκεκριμένα βγήκε από τη «συνταξιοδότηση» για να ντύσει την Dion αφού ανακοίνωσε ξαφνικά την αποχώρησή του τον Μάρτιο του 2022.

Νεότερα Άρθρα

Έλενα Χριστοπούλου: Φόρεσε τα all time classic παπούτσια της άνοιξης

HerNewskl

Jennifer Lopez: Χορεύει με το πιο sexy νυφικό που έχεις δει και εντυπωσιάζει

HerNews ka

Hailey Bieber: Ποζάρει για τη νυφική κολεξιόν της Victoria’s Secret & εντυπωσιάζει στα λευκά

HerNews ka