HerNews.gr
Σχέσεις

Έχω μάθει πια πως δεν πρέπει να κυνηγάμε την αγάπη

Έχω μάθει πια πως δεν πρέπει να κυνηγάμε την αγάπη. Δεν πρέπει να κυνηγάμε όσους πιέζονται για να μας προσφέρουν αγάπη.

 

Πλέον παρατηρώ γύρω μου, παρατηρώ πολύ τους ανθρώπους. Ξέρω πως όταν κάτι το κυνηγάς απεγνωσμένα, τρέχει στην αντίθετη κατεύθυνση. Μη χάνεις λοιπόν τον χρόνο σου,  σε ανθρώπους που δεν σε εκτιμούν, όπως σου αξίζει. Ο “άνθρωπος σου” δε θα σε κάνει να υπερ-προσπαθείς. Η σχέση σας θα βγει αβίαστα χωρίς τσακωμούς και δράματα. Θα μείνει στο πλευρό σου και στα εύκολα και στα δύσκολα. Συμβαίνουν υπέροχα πράγματα μέσα σου όταν βρεις εκείνον τον έναν που δε θα χρειάζεται να τον κυνηγάς. 

Αντί να προσπαθείς τόσο για την αγάπη, άρχισε να προσπαθείς για την πιο ανανεωμένη εκδοχή του εαυτού σου.  Να κυνηγάς την ελευθερία σου και στιγμές που θα σου δημιουργήσουν όμορφες αναμνήσεις. Να κυνηγάς μέρη που μπορούν να σου προσφέρουν γαλήνη και σε κάνουν να αισθάνεσαι ζωντανή. Να κυνηγάς το πάθος που δεν είναι πάντοτε συνώνυμο με την αγάπη.

Να κυνηγάς περιπέτειες, τα όνειρα σου και συναισθήματα ενθουσιασμού και ευτυχίας. Όποιος άνθρωπος έρχεται στη ζωή σου να σου δώσει mixed signals…σημαίνει πολλά. Να μην κυνηγάς την αβεβαιότητα. Μην μπερδεύεις τη δική σου ανασφάλεια και την ανάγκη σου για επιβεβαίωση.

Η αγάπη θα σε βρει, αρκεί να είσαι έτοιμη. Εμπιστεύομαι τη ζωή και πιστεύω πλέον πως αν δεν είσαι έτοιμη…όλα για κάποιον λόγο συμβαίνουν. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Φίλοι με προνόμια: Μόνο σεξ ή και κάτι παραπάνω;

Her News

Νέα Σχέση: Όλα όσα πρέπει να προσέξεις από την αρχή

Her News b

Χώρισε η κολλήτη σου; Δες πώς θα τη βοηθήσεις ουσιαστικά

Her News