HerNews.gr
Beauty

Beauty: Πως να πετύχετε το τέλειο Smoky eye βήμα βήμα

Ένα smoky eye ακούγεται απλό στην αρχή, αλλά μπορεί να είναι αρκετά άπιαστο στην πράξη. Αυτό συμβαίνει επειδή υπάρχουν πολύ έντονα σβησίματα.

Άλλωστε, τα smoky eyes υποτίθεται ότι είναι η επαναστατική, rock ‘n’ roll εναλλακτική του σχολαστικά προσεγμένου μακιγιάζ. 

Ωστόσο, υπάρχει μια λεπτή ισορροπία που πρέπει να επιτευχθεί μεταξύ της εμφάνισης «sexy ατημέλητη» και της απλής ακατάστατης εμφάνισης. 

Επομένως, είναι αρκετά κατανοητό ότι πάνω από 21 εκατομμύρια από εμάς έχουμε πληκτρολογήσει πρόσφατα στο Google “πώς να κάνουμε ένα smoky eye;”.

Τι είναι το smoky eye;

Πρώτα πρώτα, τι κάνει ένα smoky eye; Ουσιαστικά, είναι μια αναμεμειγμένη ή διάχυτη σκιά ματιών αντί για ένα απλό χρώμα που δημιουργεί διάσταση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία απόχρωση και να την σβήσετε στις άκρες, αλλά συνήθως, θα δημιουργήσετε στρώματα με διαφορετικές αποχρώσεις και υφές.

3 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν ξεκινήσετε το smoky eye σας
– Το κλειδί είναι να διατηρείτε πάντα το πιο σκούρο σημείο στη γραμμή των βλεφαρίδων . Διατηρεί το μακιγιάζ πραγματικά μοντέρνο και φρέσκο ​​και διασφαλίζει ότι τραβάτε περισσότερη προσοχή στα μάτια έναντι του μακιγιάζ.

– Κρατήστε το απλό. Μείνετε σε όχι περισσότερες από τρεις σκιές και μια επένδυση για να κάνετε τα μάτια σας τέλεια.

– Το blend είναι φίλος σου. Τα πινέλα είναι εξαιρετικά σημαντικά για να αποκτήσετε αυτό το αποτέλεσμα. Όταν πρόκειται για ένα smoky eye, δεν έχει σημασία πόσο σκούρα είναι η απόχρωση ή ποια χρώματα χρησιμοποιείς, είναι πόσο καλά μπορείς να συνδυάσεις και να μπλεντάρεις την σκιά. 

Πώς κάνεις ένα smoky eye look;

1. Ξεκινήστε απλώνοντας μια μεσαίου τόνου σκιά ματιών σε όλο το βλέφαρο. Επιλέξτε γκρι ή καφέ για να δημιουργήσετε μια διακριτική smoky βάση.

2. Εφαρμόστε ένα μολύβι κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων, βεβαιωθείτε ότι καλύπτετε και εναποθέτετε χρώμα μεταξύ των βλεφαρίδων για να τονώσετε αμέσως το μάτι.  Απλώς βεβαιωθείτε ότι το σβήσατε με ένα πινέλο για σκιές ματιών πριν δέσει, γιατί μόλις γίνει, δεν θα κουνηθεί όλη τη νύχτα.

3. Απλώστε μια σκιά σε σκούρο τόνο, όπως εσπρέσο, μαύρο ή ανθρακί πάνω από το μολύβι, μπλεντάροντας μέχρι τη μέση του καπακιού και στη σκιά του καπακιού. Εφαρμόστε κατά μήκος της κάτω γραμμής των βλεφαρίδων πιέζοντας απαλά το πινέλο στη ρίζα των κάτω βλεφαρίδων. Στη συνέχεια, σβήστε με τα δάχτυλα για πιο smoky φινίρισμα.

4. Προσθέστε αυτές τις πολύ σημαντικές τελευταίες πινελιές με μια μάσκαρα, περνώντας 3-4 στρώσεις για ένα πλήρες αποτέλεσμα βλεφαρίδων.

5. Τέλος, μπορείτε να προσθέσετε μια σκιά λάμψης με το δάχτυλό σας για να της δώσετε αυτό το πραγματικό πολυτελές φινίρισμα. Είναι εξαιρετική ιδέα για να λειαίνει το καπάκι και να δίνει αυτό το blend μέσα από την πτυχή του ματιού.

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Jennifer Lopez: Τόλμησε το chai latte μανικιούρ και της ταιριάζει όσο κανένα άλλο

HerNewskl

Kylie Jenner: Έγινε ξανθιά και είναι πραγματικά αγνώριστη!

HerNewskl

Ενήλικη Ακμή: Που οφείλεται ;

Her News b