HerNews.gr
Beauty

Pearl Balayage: Το αγαπημένο μπαλαγιάζ των μελαχρινών!

Η Αriana Grande είχε αποτελέσει ένα χρόνο πριν την απόλυτη έμπνευση για το μπαλαγιάζ και πιο συγκεκριμένα για το pearl balayage.

Οι επιλογές και οι παραλλαγές του balayage είναι πλέον αναρίθμητες και όσοι το επιλέγουν δύσκολα το αποχωρίζονται. Πρόκειται ίσως για την πιο πολυσυζητημένη τεχνική των τελευταίων χρόνων και δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει το γιατί.

Υπάρχουν όμως συγκεκριμένα χρώματα που έχουν συζητηθεί και εφαρμοστεί πολύ συχνά, ώστε πλέον να θεωρούνται κλασικά. Το ξανθό μπαλαγιάζ κυριαρχεί στις οθόνες μας στα feed του instagram και του pinterest εδώ και αρκετό καιρό και δεν είναι λίγοι εκείνοι που το έχουν υιοθετήσει ως σταθερή επιλογή στο χρώμα των μαλλιών τους.

Μήπως όμως ήρθε η ώρα για μια νέα τάση που θα απογειώσει τα μαλλιά σας τη φετινή σεζόν;

Η τάση αυτή ακούει στο όνομα Pearl Balayage και είμαστε σίγουρες ότι θα σας εντυπωσιάσει!

Πρόκειται για ένα φωτεινό στιλ, που υπάρχει σε πολλές αποχρώσεις και σίγουρα θα αλλάξει την εικόνα που αντικρίζετε στον καθρέφτη σας. Πρωτού λοιπόν να επισκεφθείτε τον κομμωτή σας, προτείνουμε να ρίξετε μια ματιά σε όλους αυτούς τους λόγους που κάνουν αυτή την απόχρωση την απόλυτη τάση του καλοακιριού.

#1 Φωτίζει τα χαρακτηριστικά σας

Το χρώμα που σε όποια απόχρωση κι αν εφαρμοστεί, προσδίδει λάμψη στο πρόσωπο. Μόλις οι ακτίνες του ήλιου αγγίξουν τα μαλλιά σας, φωτίζεται όλο το πρόσωπο και τονίζονται τα μάτια σας! Ο συνδυασμός του pearl balayage με τον ήλιο είναι σίγουρα κάτι που δεν θα περνά απαρατήρητο στις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις!

 

#2 Διαφέρει από το κλασικό μπαλαγιάζ 

Το κλασικό balayage σε αποχρώσεις του ξανθού κυριάρχησε στις τάσεις και πλέον είναι μια μόδα που θεωρείται κλασική. Αν κάνετε μια βόλτα στο δρόμο θα μετρήσετε σίγουρα αρκετές γυναίκες όλων των ηλικιών που το επιλέγουν. Το pearl balayage όμως είναι κάτι νέο, μια μοντέρνα πινελιά στο στιλ σας και σίγουρα θα συζητηθεί πολύ για ακόμη μια χρονιά. Γιατί να μην είστε από τις πρώτες που θα το υιοθετήσουν;

#3 Κάνει αντίθεση με την μαυρισμένη επιδερμίδα

Το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη εποχή πολλών και ένας από τους λόγους είναι ότι αποκτούμε την ηλιοκαμμένη επιδερμίδα που περιμένουμε όλο το χρόνο. Φυσικά στην περίπτωση αυτή πρέπει να προσέξουμε ώστε το χρώμα των μαλλιών μας να είναι συμβατό με το χρώμα της επιδερμίδας μας. Το pearl balayage κάνει την ιδανική αντίθεση με το σταρένιο δέρμα μας και αναδεικνύει τόσο το μαύρισμά μας όσο και την μοναδική αυτή απόχρωση των μαλλιών μας!

#4 Αναδεικνύει κάθε στιλ μαλλιών

Έχετε μακριά μαλλιά που το φθινόπωρο σας αρέσει να είναι ανέμελα πιασμένα σε χαλαρές κοτσίδες; Ή μήπως επιλέγετε ένα μοντέρνο pixie cut που αναδεικνύει όσο κανένα άλλο τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας;

Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκετε, τότε αυτή η απόχρωση σας ταιριάζει. Ένα στοιχείο που κάνει το pearl balayage να ξεχωρίζει είναι οτι αναδεικνύει τα μαλλιά σε κάθε μήκος και στιλ, απογειώνοντάς τα!

#5 Είναι μια αγαπημένη επιλογή πολλών celebrities

Δεν είναι λίγοι οι επώνυμοι που επιλέγουν την τεχνική του μπαλαγιάζ και ιδιαίτερα του pearl balayage. Υπάρχουν όμως και μερικά looks που σίγουρα έχουν ξεχωρίζει και έχουν γράψει ιστορία.

Εμείς επιλέξαμε μια αγαπημένη μας εμφάνιση της Ariana Grande, που έχει πειραματιστεί αρκετά με τις αποχρώσεις των μαλλιών της και έχει αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για πολύ κόσμο! Όσες εμφανίσεις κι αν έχει κάνει όμως, το pearl balayage ξεχώρισε και ανέδειξε τα υπέροχα χαρακτηριστικά της όσο κανένα άλλο!

μπαλαγιάζ-vasal

Οι αλλαγές στα μαλλιά φέρνουν ανανέωση, ομοίως και το μπαλαγιάζ!

Ειδικά το φθινόπωρο, που θέλετε να ανανεωθείτε και να αλλάξει ριζικά το στιλ σας το συγκεκριμένο στιλ είναι ιδανικό! Έτσι,  θα σας δώσει πίσω την χαμένη σας αυτοπεποίθηση!

Το pearl balayage αναμένεται να κυριαρχήσει στις τάσεις φέτος το χειμώνα και σίγουρα θα το δείτε πολλές φορές να περνά από τις οθόνες σας. Ας είναι μια από αυτές τις φωτογραφίες και η δική σας!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

3 Χρώματα μαλλιών για το καλοκαίρι του 2023

Her News

Glazed Tips: Η παραλλαγή του glazed donut manicure για τη νέα σεζόν!

HerNewskl

French & Dutch Braids: Πώς θα αποκτήσετε το νέο viral tiktok trend;

HerNewskl