HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ζήνα Κουτσελίνη: Για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου «Όταν έχεις εκκρεμότητες, πρώτα τις λύνεις και μετά έρχονται οι χαρές»

Την Δευτέρα 21/11 η Ζήνα Κουτσελίνη γιόρτασε τα 30 χρόνια της στην τηλεόραση όπου εκεί βρέθηκε όλη η ελληνική showbiz εκτός από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Στο λαμπερό πάρτι της Ζήνας Κουτσελίνη βρέθηκαν οι στενοί της συνεργάτες, αλλά και άτομα που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν και διατηρεί στενές φιλικές σχέσεις.

Μερικά από τα άτομα που βρέθηκαν εκεί ήταν η Φαίη Σκορδά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή  η Κατερίνα Καινούριου και η Ιωάννα Μαλέσκου.

Όταν ερωτήθηκε από τον δημοσιογράφο του «Happy Day» αν θα ήθελε να είναι εκεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Ζήνα Κουτσελίνη απάντησε: «Σήμερα είναι μια γιορτή της τηλεόρασης. Η Κωνσταντίνα είναι ένα κομμάτι αυτής της γιορτής. Διανύει και εκείνη δύσκολη περίοδο.

Για να καλέσεις έναν άνθρωπο, σημαίνει ότι έχεις λύσει την όποια σου διαφωνία. Όταν έχεις εκκρεμότητες, πρώτα κάθεσαι σε ένα τραπέζι και λύνεις τις εκκρεμότητες και μετά έρχονται οι χαρές και οι γιορτές. Με τους ανθρώπους που ήταν σήμερα εδώ έχουμε χάρες και γιορτές, γιατί δεν υπάρχουν εκκρεμότητες».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

Νεότερα Άρθρα

Survivor- Μυριέλλα Κουρεντή: “Θα ήθελα να τον πάρω μια αγκαλιά και να τον κοιτάξω”

HerNewskl

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Αγωγή και μήνυση κατά του Γιώργου Λιάνη μετά τις δηλώσεις για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Her News

Survivor: Αναπάντεχη & συγκινητική η έκβαση της χθεσινής μονομαχίας

HerNews ka