HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Αγωγή και μήνυση κατά του Γιώργου Λιάνη μετά τις δηλώσεις για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Ιδιαίτερα ενοχλημένος είναι ο Γιάννης Παπαμιχαήλ με όσα δήλωσε ο Γιώργος Λιάνης για τη μητέρα του, Αλίκη Βουγιουκλάκη κι αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον του.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, δικηγόρος του γιου της αείμνηστης Αλίκης μίλησε στο Mega Καλημέρα για την αγωγή και τη μήνυση που κατέθεσε ο πελάτης του στον Γιώργο Λιάνη.

«Κατ’ αρχήν θα πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος ότι ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη είναι ένα παιδί πολύ συγκροτημένο με πολλά ταλέντα και μόρφωση. Έχει μία αγάπη στο πρόσωπο της μητέρας του, γιατί εκείνη υπήρξε μητέρα και πατέρας μαζί στα παιδικά του χρόνια.

Μας πήρε μία ημέρα τηλέφωνο, τον συνεργάτη μου τον κ. Γιάννη Παπαριστείδη, κι εξέφρασε μία τεράστια λύπη, ήταν συντετριμμένος με αυτά που άκουσε από τον κ. Λιάνη. Αισθανόταν συντριβή και δεν υπερβάλλω. Αισθάνθηκε βαθιά προσβεβλημένος» είπε αρχικά ο κ. Δημητρακόπουλος.

Στη συνέχεια, ο κ. Δημητρακόπουλος είπε ότι του δόθηκε εντολή από τον Γιάννη Παπαμιχαήλ να στραφούν νομικά κατά του Γιώργου Λιάνη. «Θα κάνουμε αγωγή και μήνυση κατά του κ. Λιάνη για προσβολή της προσωπικότητας της μητέρας του»

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βίκυ Καγιά: «Δε με απασχολεί τι γράφεται για αντικατάστασή μου στο Shopping Star από τη Ζενεβιέβ Μαζαρί»

Her News

Ρούλα Ρέβη: «Ενηλικιώθηκα πολύ μικρή δε μπορώ να πω ότι έχω ζήσει την απόλυτη παιδική ηλικία»

HerNews ka

Γιάννης Στάνκογλου: «Έχω συνεπιμέλεια με την πρώην σύντροφό μου»

HerNews ka