HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Κατερίνα Παναγοπούλου: «Θα ήμουν στενάχωρη παρουσία για μια ψυχαγωγική εκπομπή»

Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Άντρες με τα όλα τους» στο θέατρο Βέμπο βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 22/11 η Κατερίνα Παναγοπούλου.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του Mega έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή αλλά και στο ενδεχόμενο να παρουσιάσει μια ψυχαγωγική εκπομπή.

«Νομίζω ότι δεν θα ταίριαζα πάρα πολύ σε μια ψυχαγωγική εκπομπή, γιατί θα έλεγα άλλα πράγματα, θα μιλούσα για την επικαιρότητα. Τον τελευταίο καιρό βέβαια βλέπω ότι οι ψυχαγωγικές εκπομπές ασχολούνται με την επικαιρότητα και με πολύ ωραίο τρόπο. Νομίζω θα ήμουν πιο βαριά και στενάχωρη για μια αμιγώς ψυχαγωγική εκπομπή», είπε αρχικά η Κατερίνα Παναγοπούλου.

Κατερίνα Παναγοπούλου: «Δεν θέλω να απασχολώ τα Μέσα με την προσωπική μου ζωή»

Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, η Κατερίνα Παναγοπούλου δήλωσε: «Δεν θέλω να απασχολώ καθόλου τα Μέσα με την προσωπική μου ζωή, είναι καθαρά η επιλογή μου. Η επικαιρότητα είναι βαριά και δεν έχει θέση η διαφήμιση προσωπικής ευτυχίας».

«Όσο πιο πολύ λες πόσο ευτυχισμένος είσαι, εκεί κάτι δεν πάει καλά συνήθως. Νομίζω ότι όταν διαφημίζουμε πολύ την ευτυχίας μας, μάλλον κάτι προσπαθούμε να κρύψουμε», συνέχισε η δημοσιογράφος.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

J2US: Αυτά είναι τα πρώτα ανατρεπτικά ζευγάρια που «κλείδωσαν»

HerNews ka

Πασχάλης Τσαρούχας: «Άνθρωποι με το ένα πόδι στον τάφο θέλουν να έχουν μια σύντροφο, εγώ δεν αισθάνομαι αυτήν την ανάγκη»

HerNews ka

Δώρα Αναγνωστοπούλου για την πρεμιέρα του “MEGA Stories”: «Δεν θέλαμε να ξεχάσουμε τον Αντώνη Καργιώτη»

HerNews ka