HerNews.gr
Ελλάδα

Κιβωτός του Κόσμου: “Ο πατέρας Αντώνιος δεν είναι αυτό που φαίνεται” – Τι λέει φίλος του 19χρονου

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την Κιβωτό του Κόσμου, μετά την καταγγελία του 19χρονου που άνοιξε τον ασκό του αιόλου για τη Δομή. Στο επίκεντρο βρίσκεται ο πατέρας Αντώνιος, αλλά και η πρεσβυτέρα, οι οποίοι ερευνώνται και για πιθανή υπεξαίρεση από τα ταμεία της δομής.

O κύκλος των καταθέσεων για την υπόθεση άνοιξε. Δύο εισαγγελείς ανηλίκων διερευνούν εάν έχουν διαπραχθεί τα αδικήματα της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια σε βαθμό κακουργήματος και της σωματικής βλάβης σε αδύναμο.

Εν μέσω των ερευνών, στον ΣΚΑΪ μίλησε ένας φίλος του 19χρονου. Ο νεαρός, που δεν κατονομάζεται, «καίει» τον πατέρα Αντώνιο με τις δηλώσεις του.

«Ο πατήρ Αντώνιος προόριζε τον 19χρονο για κάτι μεγάλο»

Όπως είπε τον συνάντησε στα τέλη Σεπτεμβρίου με τον 19χρονο να είναι σε άθλια κατάσταση καθώς δεν είχε ρεύμα και φαγητό. «Μου είπε ότι ο πατέρας Αντώνιος δεν είναι αυτό που φαίνεται. Τον είχε πάρα πολύ κοντά του, ήταν από τα αγαπημένα του παιδιά. Τον προόριζε για κάτι μεγάλο. Τον είχε κοντά του σε όλα τα ταξίδια, σε όλες τις δομές» είπε αρχικά ο φίλος του νεαρού.

Στην ερώτηση αν ο 19χρονος του περιέγραψε περισσότερα του ενός περιστατικά ασέλγειας, ο φίλος του απάντησε: «Μου είπε ότι δεν είχε γίνει μόνο μια φορά. Όπως μου είπε πάρα πολλές φορές είχε τύχει να ξαπλώσουμε στο κρεβάτι και σιγά σιγά να περνάει το χέρι μέσα από τα ρούχα μου».

Σύμφωνα με τον φίλο του 19χρονου, δε, ο λόγος που δεν είχε μιλήσει μέχρι τότε ήταν η κατάσταση της μητέρας του.

Άλλος πρώην τρόφιμος για έξι χρόνια στην δομή της Κιβωτού του Κόσμου στην Αθήνα και την Καλαμάτα, κατέθεσε στο ΟΡΕΝ την δική του μαρτυρία. Πρόκειται για νεαρό, ο οποίος είναι πλέον 22 ετών και μένει στην Ολλανδία. Ο 22χρονος μίλησε για «βία και ψυχολογική βία και φασαρίες από το πουθενά χωρίς λόγο τιμωρίες».

Κιβωτός του Κόσμου: H μαρτυρία του εφήβου για τον πατέρα Αντώνιο

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Θεσσαλονίκη: Για ανθρωποκτονία με δόλο διώκονται ο ψευτογιατρός και ο Γερμανός συνεργός του

HerNews ka

Trannos: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το τροχαίο – ΒΙΝΤΕΟ

Her News b

Γιώργος Βάλλης: Μιλά στο HerNews για τα επεισόδια στου Ρέντη & για τη ναυτική φωτοβολίδα που τραυμάτισε τον 31χρονο αστυνομικό

HerNews ka