HerNews.gr
Διεθνή

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Κόντεψε να χάσει τον ρόλο του στον Τιτανικό κατά την διάρκεια της οντισιόν

Ο Τζέιμς Κάμερον σχεδόν “δεν έκανε” τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο να υποδυθεί τον Τζακ Ντόσον στον «Τιτανικό», ισχυριζόμενος ότι ο ηθοποιός εμφανίστηκε στην ακρόαση με μια στάση ντίβας.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας θυμήθηκε τη συνάντηση με τον Ντι Κάπριο πριν από την ταινία που έσπασε το ρεκόρ του 1997 σε μια συνέντευξη, σημειώνοντας ότι η Κέιτ Γουίνσλετ είχε ήδη επιλεγεί για να πρωταγωνιστήσει ως Ρόουζ Ντε Γουίτ Μπουκάτερ.

Ο Τζέιμς Κάμερον δήλωσε ότι: «Έτσι μπήκε ο Λίο, φυσικά, γοήτευσε τους πάντες, συμπεριλαμβανομένου και εμένα και είπα, εντάξει, ας δούμε πώς είναι η χημεία σου με την Κέιτ».

Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, ο Ντι Κάπριο, ο οποίος ήταν 22 ετών όταν η ταινία βγήκε στους κινηματογράφους σκέφτηκε ότι αυτό σήμαινε «άλλη μια συνάντηση με την Κέιτ». Αλλά στην πραγματικότητα, ο Κάμερον τον είχε καλέσει για να ηχογραφήσουν μαζί τις δύο γραμμές ανάγνωσης.

Ο σκηνοθέτης πρόσθεσε επίσης ότι: «Και είπε, “Εννοείς να διαβάζω;” Και είπα, “Ναι”. Είπε, «Α, δεν διαβάζω», υποστήριξε ο Κάμερον, προσθέτοντας ότι η απάντησή του ήταν να σφίξει το χέρι του 41χρονου πλέον ηθοποιού και να τον ευχαριστήσει που πέρασε.

«Είπε, «Περίμενε, περίμενε, περίμενε. Λες ότι αν δεν διαβάσω, χάνω τον ρόλο;» με τον σκηνοθέτη να του απαντά «έτσι ακριβώς».

Και είπε: «Ναι.αυτή είναι μια γιγάντια ταινία που θα πάρει δύο χρόνια από τη ζωή μου… οπότε δεν θα την γ…ω παίρνοντας τη λάθος απόφαση στο κάστινγκ. Οπότε θα διαβάσεις ή δεν θα πάρεις τον ρόλο»

Ο Κάμερον είπε ότι ο Ντι Κάπριο «μεταμορφώθηκε αμέσως σε Τζακ».

Ο «Τιτανικός» κέρδισε 11 από τα 14 Βραβεία Όσκαρ για τα οποία προτάθηκε και εξασφάλισε τη θέση του Ντι Κάπριο ως ενός από τους ηθοποιούς με τη μεγαλύτερη επιρροή του αιώνα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Will Smith: Ο πρώην βοηθός του ισχυρίζεται ότι τον έπιασε επ’ αυτοφώρω σε σεξουαλική επαφή με τον Duane Martin

HerNews ka

Naomi Biden: Όλες οι λεπτομέρειες για τον παραμυθένιο γάμο στον Λευκό Οίκο

HerNewskl

Τζο Μπάιντεν: Νέο ατύχημα για τον Πρόεδρο των ΗΠΑ – Σκόνταψε ξανά στις σκάλες του Air Force

HerNews ka