HerNews.gr
Διεθνή

Michelle Obama: Αποκάλυψε τις δυσκολίες που συνάντησε στον Λευκό Οίκο ως Αφρο-Αμερικανίδα!

Michelle Obama

Η Michelle Obama πήρε τη μεγάλη απόφαση να μιλήσει για πρώτη φορά για τις δυσκολίες που συνάντησε στον Λευκό Οίκο ως Αφρο-Αμερικανίδα.

Η πρώην Πρώτη Κυρία της Αμερικής έκανε με την Ellen DeGeneres στα πλαίσια προώθησης του νέου της βιβλίου ‘The Light We Carry’  και εξήγησε αναλυτικά ότι ο λαός δεν ήταν ακόμη έτοιμος να τη δει με τα φυσικά της μαλλιά. Μάλιστα, εξήγησε αναλυτικά πως:

“”Ας περάσουμε πρώτα το θέμα με την υγεία. Τον χαμό που έγινε όταν ο Barack φόρεσε ένα ανοιχτόχρωμο κοστούμι. Η μεγάλη προσβολή. Το σκάνδαλο της κυβέρνησης Obama. Ο κώδικας ηθικής στον εργασιακό χώρο που αντιμετωπίζουμε ως μαύρες γυναίκες, όλο το ερώτημα για το εάν εμφανίζεσαι με τα φυσικά σου μαλλιά.Ανησυχούσα το προσωπικό και τους έλεγα ότι θα κάνω κοτσιδάκια”. 

Κλείνοντας η Michelle Obama ανέφερε ότι:

“Αυτή είναι η εμπειρία των Αφρο-Αμερικανών. Οι γυναίκες στα γραφεία ανησυχούν. Πρέπει να φορέσω φούστα ή καλσόν;” είπε προσθέτοντας πως “όταν κουβαλάς όλα αυτά τα πράγματα, αυτή τη μάσκα, αυτές τις διαφορές και προσπαθείς να κάνεις τη δουλειά σου, είναι ένα έξτρα βάρος που πρέπει να ξεπεράσεις”.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Celine Dion: Επιστρέφει πιο δυνατή & όμορφη από ποτέ

HerNews ka

Βρετανία: Το Big Ben ήχησε ξανά μετά από 5 χρόνια εργασιών ανακαίνισης

HerNews ka

Πάπας Φραγκίσκος: Στο νοσοκομείο για επείγουσα εγχείρηση – Τι έδειξαν οι εξετάσεις

HerNews ka