HerNews.gr
Ελλάδα

«Κιβωτός του κόσμου»: Το μεγάλο σκάνδαλο με τις αναδοχές παιδιών – Γιατί απέρριπταν αιτήσεις ανθρώπων που πληρούσαν τα κριτήρια

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την «Κιβωτό του Κόσμου» που έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας , αφού όπως φαίνεται το σκάνδαλο δεν σταματά μόνο στην ασέλγεια και την κακοποίηση σε βάρος των παιδιών που φιλοξενούνταν στις δομές.

Ένα ακόμα – ενδεχομένως και μεγαλύτερο – σκάνδαλο έρχεται στο φως της δημοσιότητας και αφορά αναδοχές παιδιών.

Οι υπεύθυνοι της «Κιβωτού του Κόσμου» απέρριπταν δεκάδες αιτήσεις από ανθρώπους που ήθελαν να γίνουν ανάδοχοι γονείς, πληρούσαν τα κριτήρια, ωστόσο εισέπρατταν αρνητικές απαντήσεις.

Αντιθέτως, άνθρωποι που φέρονται να σχετίζονται με την οργάνωση και τον πατέρα Αντώνιο, είχαν γίνει ανάδοχοι παιδιών από τις δομές και καρπώνονταν κρατικές οικονομικές ενισχύσεις.

Οι δικαιολογίες, τα σφάλματα και παρατυπίες

Συγκεκριμένα, παρουσιάζονται στοιχεία σύμφωνα με τα οποία οι κοινωνικοί λειτουργοί της «Κιβωτού του Κόσμου» απέρριπταν τα αιτήματα αναδοχής, προβάλλοντας κάθε φορά και διαφορετική δικαιολογία.

Διαβάστε περισσότερα στα Parapolitika.gr

Κιβωτός του Κόσμου: Η δήλωση των 28 λέξεων με την οποία ο πατέρας Αντώνιος αρνείται τα πάντα – «Θα πέσετε από τα σύννεφα με ό,τι βγει στο ”φως”»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Υπόθεση Ρούλας Πισπιρίγκου: Παράταση της προσωρινής κράτησής της για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

HerNews ka

Πάτρα: Στην τελική ευθεία το θρίλερ των τριών παιδιών – Νέα στοιχεία για το θάνατο της Τζωρτζίνας

Her News

Καιρός: Τοπικές βροχές, νεφώσεις και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες

HerNews ka