HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Με στρίμωξε στη γωνία ενός γραφείου. Μιλάμε για ανήθικη πράξη»

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Λιάνα Ζημάλη έδωσε συνέντευξη ο Μαυρίκιος Μαυρικίου. Ο τραγουδιστής, τον οποίο απολαμβάνουμε κάθε Σάββατο στο J2US, απάντησε και για τις πρόσφατες δηλώσεις του, περί ανήθικης σεξουαλικής πράξης προς το πρόσωπό του.

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Έπαθα κρίση πανικού. Δεν μιλάμε για ανήθικη πρόταση, αλλά για ανήθικη πράξη»

«Δεν είναι ένα άτομο αυτό που τα έκανε όλα αυτά. Είναι άλλος άνθρωπος που μου ζητούσε τα χρήματα και άλλος άνθρωπος είχε ανήθικες ορέξεις. Δεν ήταν ανήθικη πρόταση, ήταν ανήθικη πράξη. Στριμώχτηκα κυριολεκτικά στη γωνία ενός γραφείου. Πήγα στον γιατρό, έκανα πολλές ώρες να συνέλθω.

Ήθελα χρόνο να κατεβάσω τους παλμούς μου, έπαθα κρίση πανικού. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος με είχε απειλήσει πάρα πολύ άγρια κι εγώ ήμουν παιδάκι. Μου έλεγε “θα σε εξαφανίσω”, “θα σε καταστρέψω”, “δεν θα αφήσω τα τραγούδια σου να παίξουν”. Ήταν τόσο έντονα για εμένα αυτά που άκουγα», είπε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

«Έβαλε γνωστό μας να επικοινωνήσει μαζί μου. Θα προτιμούσα να μου πει συγγνώμη»

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είπε στη συνέχεια: «Δεν είχε τα κότσια να με πάρει τώρα τηλέφωνο κι έβαλε έναν κοινό μας γνωστό να επικοινωνήσει και να μου πει “μήπως μιλάς γι’ αυτόν; Δεν πιστεύω να σκέφτεσαι να πεις κάτι γιατί αυτός τώρα δεν κάνει τέτοια πράγματα”. Θα προτιμούσα να με πάρει τηλέφωνο εμένα και να μου πει συγγνώμη».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

GNTM: Ο Χριστόφορος Κοτέντος επέστρεψε και μας χάρισε τη viral ατάκα του – «Σκίστε!»

Her News

Η έντονη ενόχληση της Χάρις Αλεξίου: «Το τραγούδι πάει, το χαιρέτησα με πολλή αγάπη»

HerNews ka

Στέφανος Κασσελάκης: «Ο Τάιλερ δεν είναι δημόσιο πρόσωπο, εγώ είμαι»

HerNews ka