HerNews.gr
Μόδα

Selena Gomez: Μας δείχνει πως να σπάσουμε την πολύ αυστηρή πλευρά ενός μαύρου φορέματος

Μιας και η Selena Gomez επέστρεψε στα κόκκινα χαλιά, μας προσφέρει ομορφιά και έμπνευση και αυτό δεν αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα.

Αυτήν τη στιγμή βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα, μια εποχή που το μανικιούρ γενικά αποκτά πιο σκούρα όψη: σκούρα κόκκινα, μαύρα, μπλε και καφέ σοκολατί.

Όταν οι επαγγελματίες μοιράστηκαν τις φετινές τάσεις της μόδας στα νύχια δεν υπήρχε πουθενά το παστέλ. Η Selena Gomez όμως έχει άλλη άποψη.
Το παστέλ και παιχνιδιάρικο μανικιούρ της Selena Gomez

Ποιος νοιάζεται να είναι κλασσικός; Όχι η Selena Gomez . Η σταρ πρόσφατα παρακολούθησε μια εκδήλωση στο Λος Άντζελες έχοντας ένα παστέλ μανικιούρ.

Κάθε νύχι βάφτηκε με διαφορετικό χρώμα. Αυτή η τεχνική ονομάζεται μανικιούρ «skittle» (μετά τα χρωματιστά ζαχαρωτά), μια διασκεδαστική τάση που είναι δημοφιλής το καλοκαίρι, αλλά σπάνια ακούγεται στους πιο κρύους μήνες.

Αν υπάρχει κάτι που ξέρουμε για τον Tom Bachik , τον σταρ nail artist πίσω από το look της Selena Gomez , είναι ότι του αρέσει να εκπλήσσει, να εμπνέει χρώματα εκεί που δεν το περιμένεις.

Ταιριασμένα τέλεια με το κομψό μαύρο φόρεμά της, τα πέντε διαφορετικά βερνίκια Gelux (συμπεριλαμβανομένων των Maya Blue , Peppermint , Peace & Love και Bleu de France ) που εφαρμόστηκαν στα δάχτυλα της Selena Gomez έδωσαν μια παιχνιδιάρικη πινελιά σε αυτό που κατά τα άλλα ήταν μάλλον αυστηρό.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Καλεσμένη σε γάμο: Τα χρώματα που δεν πρέπει να φορέσετε

Her News

Πώς να φορέσετε ένα φουλάρι με γούστο και φαντασία; – Απλές και κομψές ιδέες

HerNews ka

10 χρόνια Adonio Adriano: Λάμψη και επώνυμοι καλεσμένοι στο party της αγαπημένης Suzana Lika

Her News