HerNews.gr
Μόδα

Καλεσμένη σε γάμο: Τα χρώματα που δεν πρέπει να φορέσετε

Εάν είστε καλεσμένη σε γάμο, τότε πρέπει να λάβετε υπόψη το χρώμα των ρούχων θα φορέσετε. Σίγουρα πρέπει να διαλέξετε με βάση την περίσταση, πόσο καλά γνωρίζετε τη νύφη και τον γαμπρό, αλλά υπάρχουν μερικά χρώματα που καλό θα ήταν να μην τα βάλετε.

Άσπρο

Οι περισσότερες νύφες φορούν λευκά στο γάμο τους, επομένως αυτό το χρώμα προορίζεται για αυτές. Η παράδοση αυτή ξεκίνησε αφού η βασίλισσα Βικτωρία παντρεύτηκε με λευκό νυφικό το 1840.

Ωστόσο, μπορείτε ακόμα να φορέσετε λίγο λευκό σε έναν γάμο. Για παράδειγμα, μπορείτε να βάλετε λευκά πέδιλα με ένα φόρεμα σε παστέλ αποχρώσεις.

Μαύρο

Το μαύρο είναι πάντα σικ, αλλά θεωρείται σύμβολο πένθους. Όταν είστε όμως καλεσμένη σε γάμο, είστε εκεί για να γιορτάσετε μια νέα αρχή και δεν υπάρχει κάτι για να θρηνήσετε. Επίσης αν το μυστήριο γίνεται τώρα το καλοκαίρι, το μαύρο δεν ταιριάζει και τόσο, αφού θεωρείται περισσότερο χρώμα για τον χειμώνα.

Χρυσό

Οι μοντέρνες νύφες συχνά επιλέγουν νυφικά με λεπτομέρειες από χρυσό. Παίξτε λοιπόν με ασφάλεια και αποφύγετε να φορέσετε χρυσά σε έναν γάμο καθώς δεν θέλετε να φαίνεστε πιο όμορφη από τη νύφη.

Επιπλέον, το χρυσό είναι το χρώμα της 50ής επετείου του γάμου και γιορτάζετε μια νέα αρχή που ελπίζετε να φτάσει στα 50 χρόνια. Στη Γαλλία και τη Γερμανία, ο χρυσός θεωρείται ως χρώμα φθόνου και θέλετε να ευχηθείτε στο νέο ζευγάρι ευτυχία αντί να το ζηλεύετε.  

Λαμπερά μεταλλικά χρώματα

Τα λαμπερά μεταλλικά χρώματα είναι μια γκρίζα περιοχή που ίσως θέλετε να αποφύγετε. Για επίσημες περιστάσεις, ένα φόρεμα με λάμψη μπορεί να είναι απολύτως αποδεκτό. Εξετάστε το ντύσιμό σας να μην έχει υπερβολική λάμψη. Σίγουρα δεν θα θέλατε να κλέψετε την παράσταση από τη νύφη.

Συχνά, τα μακριά φορέματα με κεντήματα είναι μια καλύτερη επιλογή. Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικές με το τι χρώμα θα βάλετε ειδικά για γάμους που γίνονται με το φως της ημέρας. Τα μεταλλικά χρώματα σίγουρα θα γυαλίζουν αρκετά κι αυτό μάλλον δεν το θέλετε.

Η κατανόηση των χρωμάτων στη μόδα μόλις έγινε πιο εύκολη

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

Νεότερα Άρθρα

Mob Wife Aesthetic: Είναι η πιο hot τάση του χειμώνα γεμάτη sexiness χλιδή και αυτοπεποίθηση

HerNews ka

Must have ρούχα για την φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα σου

Her News

Η νέα σειρά Metro της HOFF είναι το must have για κάθε σου βήμα

Her News