HerNews.gr
Μόδα

10 χρόνια Adonio Adriano: Λάμψη και επώνυμοι καλεσμένοι στο party της αγαπημένης Suzana Lika

Λάμψη και επώνυμοι καλεσμένοι στο party της αγαπημένης Suzana Lika για τα 10 χρόνια της εταιρίας Adonio Adriano. Ένα εντυπωσιακό party με celebrities και όχι μόνο πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα της Αργυρούπολης και ήταν όλοι εκεί!

Η Νόνη Δούνια, ο Γιάννης Σπαλιάρας, η Μπάγια Αντωνοπούλου, ο Τρύφωνας Σαμαράς, η Βασιλική Νταντά, ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Στέλλα Γιαμπουρά και πολλοί ακόμα βρέθηκαν στο party της εταιρίας Adonio Adriano. Αναμφισβήτητα οι γυναικείες τσάντες της εταιρίας ανήκουν στις εμπνευσμένες collection και αποτυπώνουν μια ενδιαφέρουσα αισθητική, που αξίζει να υιοθετήσεις!

H Adonio Adriano ξεκίνησε πριν 10 χρόνια με τσάντες εισαγωγής απο Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία και στη συνέχεια, παράγει τσάντες ελληνικής κατασκευής από οικολογικό δέρμα. 

Οι δερμάτινες τσάντες της συλλογής Adonio Adriano είναι ιταλικές. Όλες τις σχεδιάζει η Suzana Lika, πως επίσης και τα ρούχα που ξεκίνησε δειλά δειλά στην καραντίνα, με φόρμες που αφορούσαν όλοι, και φέτος η συλλογή εμπλουτίστηκε με με casual σύνολα για κάθε γούστο!

Η Suzana Lika, ιδιοκτήτρια της Adonio Adriano είχε δηλώσει παλιότερα στο HerNews:

“Είμαι στο χώρο της μόδας σε ό,τι αφορά την τσάντα από το 2002.
Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου δηλαδή, στα πρώτα νου βήματα ως σχεδιάστρια. 
Έφτιαξα δικό μου Brand το 2012 και από τότε έως τώρα σχεδιάζω τις τσάντες #ADONIOADRIANO αλλά και μια σειρά  με δερμάτινες τσάντες από Ιταλία.
Αυτή η ιταλική σειρά ονομάζεται Suzana Lika, έχουν μόνο την υπογραφή μου επάνω και δεν θυμίζουν σε τίποτα τις τσάντες που η κάθε μία από εμάς έχει στην συλλογή της. Φέτος εμπλούτισα την συλλογή μου και με φουλάρια,  αξεσουάρ και ρούχα!
Μαρίνου Γερουλάνου, 17 Αργυρούπολη
 2103464986

Νεότερα Άρθρα

Δείτε τα μεγαλύτερα supermodels όλων των εποχών να ενώνουν τις δυνάμεις τους για το επικό εξώφυλλο του Vanity Fair

HerNews ka

Μόδα: Βρήκαμε τις πιο in επιλογές της Άνοιξης

Her News

Instagram: Πώς επηρεάζουν τα social media τις τάσεις στην μόδα;

Her News