HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ορέστης Χαλκιάς: «Είναι ιστορική στιγμή που είμαστε η πρώτη σειρά στο Netflix. Δεν το περίμενα»

Καλεσμένος του Θεοχάρη Ιωαννίδη στο Night Out, βρέθηκε, τη νύχτα της Πέμπτης, ο Ορέστης Χαλκιάς, μετά την προβολή του προτελευταίου επεισοδίου του Maestro, για τον πρώτο κύκλο.

Σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην πολυαναμενόμενη είσοδο της δημοφιλούς σειράς στο Netflix σε πολύ λίγες μέρες.

Ορέστης Χαλκιάς: «Είχα ένστικτο ότι το Maestro θα γίνει επιτυχία, αλλά αυτό δεν το περίμενα»

Πιο συγκεκριμένα, ο Ορέστης Χαλκιάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι ανατριχιαστικό, άμα το καλοσκεφτείς! Δηλαδή ποιος θα το περίμενε αυτό το πράγμα. Να, κάτι που δεν περίμενα με τίποτα ας πούμε. Μπορεί να είχα ένα ένστικτο ότι η σειρά θα έχει επιτυχία αλλά δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι η Ελλάδα θα έστελνε μια σειρά σε παγκόσμια εμβέλεια. Οπότε είναι σπουδαίο, είναι ιστορική στιγμή».

«Είμαστε η πρώτη ελληνική σειρά στο Netflix, τι να κάνουμε; Εδώ θέλει και χειροκρότημα κανονικά» συμπλήρωσε με χαμόγελο ο Ορέστης Χαλκιάς στη βραδινή εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη στο MEGA. «Μας έχει πει κάποια πράγματα ο Χριστόφορος για τον δεύτερο κύκλο αλλά δεν μπορώ να αποκαλύψω γιατί σχετίζονται με την πρώτη σεζόν. Δεν το ξέρω όμως αν θα γίνουμε ζευγάρι με τον Σπύρο, αλήθεια το λέω και αυτό είναι και το μαγικό».

Ορέστης Χαλκιάς: Η προσωπική του ζωή

Ο νεαρός ηθοποιός απάντησε και για την προσωπική του ζωή.

«Μπορεί να κλειστώ πολύ στον εαυτό μου και να μην υπάρχει δίοδος για κανέναν να μπει μέσα. Η κοπέλα μου επειδή έχει κάνει τρομερή δουλειά με τον εαυτό της, προσπαθεί να είναι το φως. Είμαστε 7 χρόνια μαζί. Χαίρεται πάρα πολύ, καμαρώνει και αυτή για μένα. Και εγώ τη θαυμάζω πάρα πολύ. Είναι από τον χώρο η κοπέλα μου» εξομολογήθηκε.

Maestro: Στον κατάλογο του Netflix η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κατερίνα Παναγοπούλου: «Δεν είναι κλισέ ότι τρομάζουν οι άνδρες από τις δυναμικές γυναίκες»

Her News

Πάνος Βλάχος: Τι απαντά για τους στοίχους που προκάλεσαν αντιδράσεις

HerNews ka

Μάγδα Τσέγκου: «Έχω απολυθεί κι εγώ από τον ΣΚΑΪ όπως η Ντόρα Κουτροκόη, βρέθηκα στον δρόμο»

Her News