HerNews.gr
Διεθνή

Harry Styles: Ένοπλη επίθεση στο βαν του λίγο πριν τη συναυλία του στη Βραζιλία

Στιγμές αγωνίας έζησε την Παρασκευή ο Harry Styles με τους συνεργάτες του, καθώς έπεσαν θύματα ένοπλης επίθεσης στη Βραζιλία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, τρεις άνδρες υπό την απειλή όπλων σταμάτησαν το βανάκι που οδηγούσαν και τους έκλεψαν. Όπως τονίζεται σε δημοσίευμα της MARCA, ο τραγουδιστής βρισκόταν στο όχημα την ώρα της ληστείας, ωστόσο η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί.

ΜΜΕ στην Βραζιλία μετέδωσαν ότι οι τεχνικοί του Harry Styles βρίσκονταν στον αυτοκινητόδρομο B-116 έχοντας ξεκινήσει από το Σάο Πάολο. Κατευθυνόντουσαν προς την Κουριτίμπα, όταν έπεσαν θύματα ένοπλης επίθεσης. Στο βανάκι υπήρχαν μουσικά όργανα και ο απαραίτητος εξοπλισμός για την συναυλία του γνωστού τραγουδιστή.

Οι τρεις δράστες, σύμφωνα με την αστυνομία, προσπέρασαν το φορτηγάκι και το ανάγκασαν να σταματήσει. Στη συνέχεια έκλεψαν τον εξοπλισμό.

Το βαν μετέφερε όργανα που χρησιμοποιούσε το συγκρότημα που συνοδεύει τον Styles στην περιοδεία του «Love On Tour», σύμφωνα με την ιστοσελίδα Tribuna. Οι δράστες, όπως και το βαν, δεν έχουν εντοπιστεί ακόμη.

Όταν ο Χάρι Στάιλς έφτυσε τον Κρις Παίν στο Φεστιβάλ Βενετίας

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Irina Shayk για Tom Brady: «Αν μια μέρα νιώσω ότι θέλω να το μοιραστώ, θα το κάνω»

HerNews ka

Τρίτωσε το κακό στο Παλάτι: Η Σάρα Φέργκιουσον διαγνώστηκε με καρκίνο του δέρματος

HerNews ka

Λεονάρντο Ντι Κάπριο – Τζίτζι Χαντίντ: Τυχαία συνάντηση ή επανασύνδεση;

Her News