HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

4 τρόποι που μπορείς να έρθεις σε οργασμό χωρίς διείσδυση

Η διείσδυση δεν είναι ο μοναδικός τρόπος που μπορείς να έρθεις σε οργασμό. Υπάρχουν πολλοί αλλά οι βασικοί και πιο… αποτελεσματικοί είναι 4. 

Στοματικός έρωτας

Η γλώσσα είναι από τους πιο δυνατούς μύες του σώματός μας. Το ξέρεις και το ξέρω. Ως τέτοια μπορεί να χαρίσει στον σύντροφό σας απίστευτες στιγμές απόλαυσης στο κρεβάτι… και όχι μόνο.

Βόλτα σε όλο το σώμα (με ο,τι θες)

Φιλιά, αγγίγματα, αγκαλιές: Όλα συμβάλλουν στο να φτάσετε στο επιθυμητό σημείο, ακόμα κι αν δεν υπάρξει διείσδυση. Εξερευνήστε ο ένας το κορμί του άλλου και ασχοληθείτε με όλες τις ερωτογενείς ζώνες. Σίγουρα από αυτή τη βόλτα έχετε μόνο να κερδίσετε!

Ο λαιμός, η πλάτη, το στήθος είναι συνήθως σημεία του σώματος που αγνοούμε όταν κάνουμε «παραδοσιακό» σεξ, αλλά μπορούν να ανεβάσουν τη λίμπιντο σε λίγα δευτερόλεπτα και να οδηγήσουν σε απίστευτες στιγμές απόλαυσης.

Στο παιχνίδι αλλά και τα βοηθήματα

Μπορεί να νομίζετε ότι τα ερωτικά βοηθήματα είναι για τους μοναχικούς ανθρώπους. Μέγα λάθος! αλλά το να τα χρησιμοποιήσετε παρέα με τον σύντροφό σας μπορεί να γίνει απίστευτα ερωτικό.

Μπορείτε να αφήστε έλεγχο στο ταίρι σας και έτσι -μη ξέροντας ποια θα είναι η επόμενη κίνησή του-, να «παίζει» με το μυαλό σας, ανεβάζοντας στα ύψη την ερωτική σας διάθεση.

You and yourself

Η αυτοϊκανοποίηση μπροστά στο ταίρι σας, αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά αφροδισιακά.

Εκείνος σας βλέπει να περνάτε καλά και καταλαβαίνει τι σας αρέσει, ενώ ο ενθουσιασμός και το πόσο ευάλωτοι νιώθετε εκείνη τη στιγμή οδηγούν το μυαλό και το σώμα σας σε οργασμό.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Sex Fasting: Ψυχολογός αποκαλύπτει τον τρόπο να ξυπνήσει το πάθος για τον σύντροφό σας

HerNewskl

Γιατί το «υπέροχο» σεξ με έναν νέο σύντροφο θα μπορούσε να είναι red flag; Οι ειδικοί απαντούν

HerNews ka

Ποια είναι τα αφροδισιακά που θα ανεβάσουν τις επιδόσεις σας στο σεξ;

Her News b