HerNews.gr
Μόδα

Τσάντες: Υπέροχες επιλογές για κάθε ώρα της ημέρας!

Αγαπάμε τις τσάντες. Και ποια γυναίκα δεν τις αγαπά άλλωστε;
Μπαίνοντας στον παραμυθένιο κόσμο τους λοιπόν, εντοπίσαμε τσάντες απόλυτα συναρπαστικές, με μοναδικό στυλ, ύφος και εξαιρετικής ποιότητας υλικά! Άψογα φινιρίσματα, υπέροχα συνδυασμένα χρώματα προσεγμένης κατασκευής, οι οποίες απογειώνουν το κάθε σας σύνολο!
Η συλλογή Adonio Adriano της Suzana Giorgi εντυπωσιάζει με την καθαρότητα των γραμμών, την πρακτικότητα, και τον κομψό χαρακτήρα της και υπόσχεται μια super stylish εμφάνιση. Σε αυτή τη συλλογή με τσάντες, βρήκαμε από ηχηρά statement κομμάτια, ως και προσιτά ευκολοφόρετα σχέδια!
Οι αγαπημένες τσάντες των επωνύμων

Οι υπέροχες τσάντες της συλλογής Suzana Giorgi συνδυάζουν τη chic collection της πόλης με την ιδανική βάση για μια casual γκαρνταρόμπα με στυλ! Αναμφισβήτητα οι γυναικείες τσάντες ανήκουν στις εμπνευσμένες κολεξιόν και αποτυπώνουν μια ενδιαφέρουσα αισθητική, που αξίζει να υιοθετήσεις!

Η Suzana Giorgi μιλά στο HerNews και χαρίζει υπέροχα δώρα από τη συλλογή της!
“Είμαι στο χώρο της μόδας σε ό,τι αφορά την τσάντα από το 2002.
Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου δηλαδή, στα πρώτα νου βήματα ως σχεδιάστρια. 
Έφτιαξα δικό μου Brand το 2012 και από τότε έως τώρα σχεδιάζω τις τσάντες #ADONIOADRIANO αλλά και μια σειρά  με δερμάτινες τσάντες από Ιταλία. Αυτή η ιταλική σειρά ονομάζεται Suzana giorgi , έχουν μόνο την υπογραφή μου επάνω και δεν θυμίζουν σε τίποτα τις τσάντες που η κάθε μία από εμάς έχει στην συλλογή της.
Φέτος εμπλούτισα την συλλογή μου και με φουλάρια,  αξεσουάρ και ρούχα!
Για την αγάπη λοιπόν, και στήριξη όλων σας , θέλω να κάνω δώρο ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, ένα μεταξωτό  μαντήλι και μια τσάντα σε μια τυχερή!”
Για να τα κερδίσετε μπείτε στο Instagram του HerNews ΕΔΩ!

Νεότερα Άρθρα

Irene Angelopoulos: H fashion designer που εξέπληξε τα πλήθη με την επίδειξη της

Her News b

Sustainability Lessons: Tα υφάσματα που μας φέρνουν πιο κοντά στην ευσυνείδητη μόδα

HerNewskl

Ποιο πουλόβερ είναι καλύτερο για τον σωματότυπο σας;

Her News