HerNews.gr
Beauty

Cloud skin: Πώς θα εφαρμόσετε τα προϊοντα ομορφιάς με βάση τις νέες τάσεις;

Ολοένα και περισσότερες τάσεις έρχονται να κάνουν αισθητή την εμφάνιση τους στον χώρο της ομορφιάς το 2023 και ανάμεσα σε αυτές είναι και το “cloud skin”.

Cloud skin

 

O Dominik Skinner και κριτής του reality με make up artist “Glow up” ήταν ο εμπνευστής αυτης της μοναδικής τάσεις που αν κρίνουμε από την απήχηση που έχει σίγουρα ήρθε για να μείνει. 

Η ονομασία του cloud skin παραπέμψει στο χρυσάφισμα που αποκτά ο ουρανός όταν βγαίνουν οι ακτίνες του ηλίου από τα σύννεφα. Με ποια σειρά όμως πρέπει να εφαρμόζονται τα προϊοντα, ώστε να ειναι αποτελεσματικά;

1.Ενυδάτωση

2. Primer

3. Foundation

4. Hghlighter

5. Ρουζ

Πιο συγκεκριμένα  το πρώτο βήμα είναι η ενυδάτωση η οποία θα λειτουργήσει  ως βάση να απορροφηθούν καλύτερα τα προϊόντα. Στη συνέχεια, ακολουθεί το primer για να μειωθούν οι ποροι και να γινει το πρόσωπο σας λειο. 

 

Το foundation πρέπει να έχει βελουδένιο και ματ φινίρισμα, μια καλή πρόταση είναι το foundation σε μορφή στικ. Η πούδρα τοποθετείται σε μέρη όπως τα κόκκαλα πάνω από το φρύδι,το μέτωπο, το σαγόνι, και σύριζα στο τριχωτό της κεφαλής. Μην ξεχνάτε πως η πούδρα δεν πρεπει να εχει χρωμα και δε χρειάζονται μεγάλες ποσοτητες.

Για το τέλος αφήστε το highlighter που δεν πρέπει να έχει ιριδίζον χρώμα και να τοποθετείται μόνο στα ζυγωματικά. 

Ρετινόλη: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για καλύτερα αποτελέσματα!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

Νεότερα Άρθρα

Tips για μια ολοκληρωμένη περιποίηση χειλιών

Her News

Beyoncé: Υιοθέττησε λευκό μανικιούρ με μεταλλικό φινίρισμα

HerNewskl

Skincare trends 2023: Αυτές είναι οι τάσεις που υπόσχονται θεαματικές αλλαγές στην επιδερμίδα σας!

HerNewskl