HerNews.gr
Beauty

Beyoncé: Υιοθέττησε λευκό μανικιούρ με μεταλλικό φινίρισμα

Η Beyoncé συχνά μοιράζεται μοναδικές στιγμές και στιλάτες εμφανίσεις στο Instagram, και τα τελευταία της posts έχουν κερδίσει τις καρδιές των θαυμαστών της. Μετράει εκατομμύρια likes για τις νέες αλλαγές στα μαλλιά της και τις λαμπερές της εμφανίσεις στις γιορτές.

Ένας τομέας που ξεχωρίζει είναι τα εκπληκτικά της nail looks. Το απίθανο μανικιούρ με το σχέδιο του Άγιου Βασίλη στις άκρες των νυχιών της έγινε viral, αλλά τώρα επιστρέφει με ένα ακόμη glam chic στυλ. Η προσωπική της nail artist, Miho Okawara, δημιούργησε ένα french manicure με λευκή βάση και chrome εφέ στις άκρες. Αυτό το σχέδιο αντανακλά την τελευταία λέξη της μόδας, σε ροζ αποχρώσεις και διακοσμημένο με μικροσκοπικές πέτρες και παγιέτες.

Beyoncé: Υιοθέττησε λευκό μανικιούρ με μεταλλικό φινίρισμα

Το λευκό μεταλλικό φινίρισμα που χρησιμοποιήθηκε στις άκρες των νυχιών αποτελεί ένα από τα μεγάλα trends αυτής της περιόδου και υπόσχεται να είναι και στο προσκήνιο της επόμενης σεζόν. Είναι η τέλεια πρόταση αν θέλεις μια λαμπερή λεπτομέρεια στο beauty look σου μετά τις γιορτές.

Η Beyoncé δεν παραμερίζει τη λεπτομέρεια, δίνοντας έμφαση σε κάθε μικρή λεπτομέρεια του στιλ, κάτι που μας υποδεικνύει τις επερχόμενες τάσεις και δίνει έμπνευση για το πώς μπορούμε να ανανεώσουμε το look μας.

Beyoncé

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Περιποίηση της επιδερμίδας μετά την γυμναστική

Her News

Selena Gomez – MTV VMAs: Υιοθέτησε πιο soft glam μανικιούρ της βραδιάς

HerNewskl

Αθηνά Οικονομάκου: Έκανε το πιο απλό καλοκαιρινό μακιγιάζ

HerNewskl