HerNews.gr
Social News

Ποια μέρη του σώματός σου δεν πλένεις σωστά; Το viral βίντεο γιατρού στο TikTok

Viral έγινε στο TikTok μία γιατρός, η Δρ. Jen Caudle, όταν ανέβασε ένα βίντεο για την προσωπική μας υγιεινή που μας άφησε άφωνους.

Αναλυτικότερα, στο βίντεο αυτό, η γιατρός αποκαλύπτει τα πέντε μέρη του σώματος που οι περισσότεροι δεν πλένουν σωστά και προειδοποιεί για την έλλειψη υγιεινής.

Τελικά όμως, ποια μέρη του σώματός σου δεν πλένεις καλά;

Η Jen Caudle ξεκινάει από τον αφαλό. «Ακριβώς, πολλοί δεν πλένουν καθόλου τον αφαλό τους», δηλώνει στο πλέον viral βίντεο, το οποίο έχει ήδη πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές λίγες μέρες μετά τη δημοσίευση.

«Παιδιά, είναι αηδιαστικό! Παρακαλώ πλύνετε τον αφαλό σας», προσθέτει και συνεχίζει με το επόμενο σημείο, που είναι τα αυτιά.

Στη συνέχεια, αναφέρεται στα νύχια. «Εδώ παγιδεύεται πολλή βρωμιά. Δεν το σκεφτόμαστε συχνά!», εξηγεί.

Το τέταρτο σημείο είναι τα πόδια. «Ναι, πρέπει πραγματικά να πλένεις τα πόδια σου. Δεν μιλώ να αφήσεις το σαπούνι να τρέχει στα πόδια σου ενώ κάνεις ντους. Μιλάω για πραγματικό πλύσιμο», τονίζει σε αυστηρό ύφος.

Τέλος, στη λίστα συμπεριλαμβάνει και τα δάχτυλα. «Μπείτε ανάμεσα στα δάχτυλα των ποδιώ. Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι αποτρέπετε λοιμώξεις πολλών ειδών. Βεβαιωθείτε ότι πλένετε αρκετά τα δάχτυλά σας», υπογραμμίζει.

Δες το viral βίντεο

@drjencaudle You’re Not Washing These Enough! 🤢 #bath #bathe #shower #wash #loofah #bodywash #loofahsponge #loofahtiktok #washtiktok #tiktoktaughtme #fyp #fypシ ♬ original sound – DrJenCaudle

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Cher: Εκπλήσσει τους θαυμαστές της καθώς λανσάρει τη δική της μάρκα παγωτού

HerNews ka

Μαντώ Γαστεράτου: Γιορτάζει τον Γιωργάκης της!

Her News

Μαρία Ηλιάκη: Με εσώρουχα και φουσκωμένη κοιλιά, φωτογραφίζεται

Her News b