HerNews.gr
Διεθνή

Πρίγκιπας Χάρι: Αποκαλύπτει τα τελευταία λόγια που ψιθύρισε στη Βασίλισσα Ελισάβετ όταν πέθανε

Ο Πρίγκιπας Χάρι αποκαλύπτει τα τελευταία λόγια που ψιθύρισε στη γιαγιά του, την αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ Β’, όταν έφτασε στο νεκροκρέβατό της λίγες ώρες μετά τον θάνατό της τον περασμένο Σεπτέμβριο .

Στο αμφιλεγόμενο βιβλίο του, «Spare», ο Χάρι λέει ότι είπε στην αείμνηστη γιαγιά του ψιθυριστά ότι «ήλπιζε ότι θα ήταν ευτυχισμένη» και ότι θα ήταν με τον παππού του, τον πρίγκιπα Φίλιππο, ο οποίος είχε πεθάνει ένα χρόνο πριν σε ηλικία 99 ετών.

Ο Χάρι γράφει επίσης στο βιβλίο, που θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιανουαρίου, ότι της είπε ότι «τη θαύμαζε που εκπλήρωσε τα καθήκοντά της μέχρι το τέλος», αναφέροντας τη συμμετοχή της στους εορτασμούς για το πλατινένιο ιωβηλαίο της Βασίλισσας εκείνο το καλοκαίρι.

Ο δούκας του Σάσεξ συνεχίζει, γράφοντας ότι βγήκε από το δωμάτιο της αείμνηστης γιαγιάς του στο Balmoral στη Σκωτία και κάλεσε τη Μέγκαν Μαρκλ για να την ενημερώσει ότι έφτασε σώος.

Ο πρίγκιπας Χάρι έφτασε στο Κάστρο Μπαλμόραλ λίγες ώρες μετά τον θάνατο της βασίλισσας σε ηλικία 96 ετών, στις 8 Σεπτεμβρίου.

Τα ξένα μέσα ανέφεραν αποκλειστικά εκείνη την εποχή ότι ο Χάρι είχε μάθει για το θάνατο της γιαγιάς του από τα νέα και όχι από κάποιο μέλος της οικογένειας αξιωματούχων του παλατιού.

Ο Χάρι και η Μέγκαν  βρίσκονταν στη Γερμανία για να προωθήσουν τους Αγώνες Invictus όταν άκουσε ότι η υγεία της γιαγιάς του δεν πήγαινε καλά και έσπευσε να είναι δίπλα της. Αλλά ο Χάρι έφτασε πολύ αργά και δεν πρόλαβε να πει το τελευταίο αντίο στη βασίλισσα.

Παρευρέθηκε, ωστόσο, στο 10ήμερο πένθος για τη Βασίλισσα, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του. Μετά τον θάνατό της, ο Χάρι και η Μαρκλ επανενώθηκαν δημοσίως με τον Γουίλιαμ και την Κέιτ για πρώτη φορά από τον Μάρτιο του ίδιου έτους για να αποτίσουν φόρο τιμής στη Βασίλισσα έξω από το Κάστρο του Ουίνδσορ.

Πρίγκιπας Χάρι: Ισχυρίζεται ότι ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ του επιτέθηκε σωματικά για την Μέγκαν Μαρκλ

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γιατί έχασε τη λάμψη της η Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις;

Her News

Elon Musk: Απείλησε κάποτε ότι θα «κάψει» τη Warner Bros εάν απέλυαν την Amber Heard

HerNews ka

Angelina Jolie: Προσέλαβε την 15χρονη κόρη της για…βοηθό της

HerNews ka