HerNews.gr
DECORNEWS

Πως να πλύνετε αποτελεσματικά το αρκουδάκι του παιδιού σας

Το αρκουδάκι είναι το αγαπημένο παιχνίδι των παιδιών. Το έχουν συνέχεια και παντού μαζί τους ακόμα και όταν κοιμούνται, με αποτέλεσμα να συσσωρεύονται πολλά μικρόβια.

Ένα αρκουδάκι πρέπει να πλένεται με προσοχή για να αποφευχθεί η ζημιά και να διατηρείται η γούνα απαλή! Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με αυτές τις συμβουλές για το πώς να πλένετε σωστά τα αρκουδάκια των παιδιών σας.

Βασικά βήματα:

  1. Ελέγξτε την ετικέτα φροντίδας στο αρκουδάκι του παιδιού σας για οδηγίες πλυσίματος.
  2. Αποφύγετε τις ζεστές πλύσεις γιατί αυτό μπορεί να καταστρέψει το ύφασμα του μαλακού παιχνιδιού.
  3. Πλύνετε το αρκουδάκι σας σε διχτυωτή θήκη ρούχων ή μαξιλαροθήκη για επιπλέον προστασία στο πλυντήριο.
  4. Είναι καλύτερο να αφήσετε το αρκουδάκι να στεγνώσει φυσικά, ειδικά αν είναι μια ζεστή μέρα. Τοποθετήστε τα έξω για λίγη «ηλιοθεραπεία»!

Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι με τους οποίους το αγαπημένο παιχνίδι του παιδιού σας μπορεί να γίνει βρώμικο: τα μωρά αγαπούν να βάζουν το αρκουδάκι τους στο στόμα και επιπλέον αν το παιδί σας έχει αρρωστήσει, το πολύτιμο αρκουδάκι τους θα πρέπει να καθαριστεί από μικρόβια.

Όμως τα χνουδωτά αυτά παιχνίδια είναι κάτι περισσότερο από παιχνίδια για το παιδί σας, επομένως θα πρέπει να πλένονται με προσοχή.

Πως να καθαρίσετε ένα γούνινο αρκουδάκι

  1. Αρχικά, διαβάστε την ετικέτα φροντίδας για να μάθετε τυχόν συμβουλές καθαρισμού.
  2. Εάν η ετικέτα φροντίδας λέει ότι ο καθαρισμός των σημείων είναι εντάξει, τότε βρέξτε ελαφρά τη λεκιασμένη περιοχή – δεν θέλετε να  μουλιάσει!
  3. Απλώστε μια μικρή ποσότητα υγρού απορρυπαντικού σε ένα πανί από μικροΐνες. Θυμηθείτε να διαβάσετε πρώτα την ετικέτα στο προϊόν και να δοκιμάσετε πρώτα σε μια μικρή περιοχή  πριν καθαρίσετε ολόκληρο το αρκουδάκι.
  4. Ταμπονάρετε απαλά το λεκέ.
  5. Ξεπλύνετε την περιοχή χρησιμοποιώντας ένα καθαρό, υγρό πανί. Θα μπορούσατε επίσης να ξεπλύνετε την περιοχή με τρεχούμενο νερό, αλλά προσέξτε να μην βραχεί πολύ το παιχνίδι.
  6. Αφήστε το καθαρό αρκουδάκι να στεγνώσει στον αέρα.

Γενικά, όσο πιο γρήγορα μπορείτε να πλύνετε το αγαπημένο παιχνίδι του παιδιού σας, τόσο το καλύτερο, γι’ αυτό φροντίστε να ελέγξετε την ετικέτα φροντίδας  για να μάθετε αν μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο και να στεγνώσει στο στεγνωτήριο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

3 συμβουλές για να αποθηκεύετε τα κλινοσκεπάσματα και να μοσχοβολάνε συνεχώς

HerNews ka

Πώς να κάνετε την εξώπορτά σας να φαίνεται πιο ακριβή – 4 κόλπα που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν τους γείτονές σας

HerNews ka

Gwyneth Paltrow: Το σπίτι της σκορπίζει καλαισθησία, φιλοξενία και άνεση

Her News