HerNews.gr
DECORNEWS

Πώς να κάνετε την εξώπορτά σας να φαίνεται πιο ακριβή – 4 κόλπα που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν τους γείτονές σας

Από το φωτισμό μέχρι το χρώμα βαφής, το αστραφτερό υλικό μέχρι τα τέλεια φυτά, ο τρόπος που σχεδιάζετε και διακοσμείτε την εξώπορτά σας αφήνουν μια ισχυρή πρώτη εντύπωση. Άλλωστε, είναι το πρώτο πράγμα που καλωσορίζει τους επισκέπτες. 

Η εξώπορτά σας είναι στην πραγματικότητα κάτι που είναι πολύ εύκολο να επανεφευρεθεί, ακόμα κι αν δεν θέλετε να αλλάξετε την ίδια την πόρτα. Ένα νέο χρώμα, μια αλλαγή του hardware – όλα είναι αρκετά χαμηλά, αλλά αυτές είναι αλλαγές που μπορούν πραγματικά να ανεβάσουν την εμφάνισή της. 

1. Φωτίστε την εξώπορτά σας

Ο χώρος της μπροστινής πόρτας φωτίζεται από φώτα LED

Όπως και στους εσωτερικούς χώρους, ο φωτισμός της μπροστινής πόρτας είναι ζωτικής σημασίας. Μπορεί να βοηθήσει στον φωτισμό των αρχιτεκτονικών λεπτομερειών και των πάνελ, να δημιουργήσει μια εντύπωση μεγαλείου και γενικά να φέρει μια πολυτελή εμφάνιση. Και οι επιλογές σας για φωτισμό εξώπορτας είναι ατελείωτες. Από κρεμαστά φώτα που κρέμονται πάνω από την εξώπορτα και μιμούνται το κλασικό στιλ μιας εισόδου, μέχρι μια συλλογή από φανάρια στο κατώφλι που δημιουργούν μια ζεστή λάμψη.

Ο  φωτισμός LED είναι μια εξαιρετική προσθήκη στην εξώπορτά σας. Καταλαμβάνοντας λίγο χώρο, τα  φώτα που κάθονται ενσωματωμένα στο  στο πάτωμα βοηθούν να φωτίσετε το σπίτι σας, ρίχνοντας  φως στην εξώπορτά σας από κάτω για να τονίσετε την υφή και τη σκιά με δραματικό τρόπο. 

2. Σκεφτείτε το χρώμα

Μια κίτρινη εξώπορτα

Επιλέξτε προσεκτικά το χρώμα της εξώπορτας σας , ο τόνος που θα επιλέξετε μπορεί να έχει πραγματικό αντίκτυπο στις πρώτες εντυπώσεις και να προσθέσει αξία. Τείνουμε να σκεφτόμαστε απαλά χρώματα όταν σκεφτόμαστε κάτι που φαίνεται εκλεπτυσμένο ή ακριβό, όπως τα σκούρα πράσινα και τα πολυετή μαύρα, αλλά μην παραβλέπουμε και κάτι απροσδόκητο.  Όσον αφορά τα χρώματα της μπροστινής πόρτας που πρέπει να αποφύγετε , τίποτα δεν είναι εκτός ορίων, απλώς βεβαιωθείτε ότι είναι ο τέλειος συνδυασμός και λειτουργεί με τα φυτά στην μπροστινή αυλή σας και τον εξοπλισμό της μπροστινής πόρτας.

3. Αναβαθμίστε το υλικό σας

Ξύλινη εξώπορτα

Τα υλικά της πόρτας σας μπορεί επίσης να αναδείξουν ή να σπάσουν τη συνολική εντύπωση και, ενώ μπορεί να μην έχετε σκεφτεί πολύ το υλικό της μπροστινής πόρτας σας, είναι μια τόσο απλή αναβάθμιση που μπορείτε να κάνετε για να δώσετε στην εξώπορτά σας μια ολοκαίνουργια πνοή. Τα χερούλια και οι κλειδαριές, τα γραμματοκιβώτια, το ρόπτρο της πόρτας και οι πινακίδες σας θα πρέπει να ταιριάζουν επίσης – αποφεύγοντας ένα χάος υλικών που φαίνονται πολύ ακατάστατα και διατηρώντας τα πράγματα τακτοποιημένα και ενωμένα. 

4. Πλαισιώστε την εξώπορτά σας με λίγο πράσινο

μπροστινή αυλή με μικρά δέντρα και θάμνους

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, το πράσινο είναι μια τόσο απλή προσθήκη που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Τα πράγματα φαίνονται καλύτερα όταν υπάρχει η αίσθηση της ομαλότητας μεταξύ σπιτιού και κήπου. Τα καλύτερα φυτά εξώπορτας εξαρτώνται τελικά από τις προσωπικές προτιμήσεις, αλλά δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με τα αειθαλή φυτά που θα φαίνονται γεμάτα και πλούσια όλο το χρόνο. Τοποθετημένο σε κάθε πλευρά της μπροστινής πόρτας σας και ο χώρος θα φαίνεται τακτοποιημένος και γεμάτος.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

5 κόλπα για να μεταφέρετε το σπίτι σας πίσω σε ζεστή, χειμερινή λειτουργία μετά τα Χριστούγεννα

HerNews ka

Mom-Hacks για να κάνετε το σπίτι σας να φαίνεται τακτοποιημένο!

HerNews ka

Με αυτό το κόλπο θα διαπιστώσεις σε 30” αν το μαξιλάρι σου θέλει πέταμα

Her News