HerNews.gr
Beauty

Butterfly fringe: Η πιο κομψή φράντζα για να δοκιμάσετε!

Το butterfly fringe είναι η απάντηση στα curtain bangs και η συνέχειά τους.Οι φράντζες είναι η μεγάλη τάση όχι μόνο του χειμώνα, αλλά και ολόκληρου του 2023 και του 2022.

Μετά την τεράστια απήχηση των curtain bangs, το 2022 είδαμε μια ευρύτερη άνοδο στις τάσεις σχετικά με τις φράντζες και τις αφέλειες.

Διαφορετικές φράντζες και αφέλειες, όπως τα birkin bangs, τα micro bangs, το sleepy fringe και τώρα το butterfly fringe κυριαρχούν το φθινόπωρο και θα συνεχίζουν και το χειμώνα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει πως η αγάπη και η προτίμηση για τα curtain bangs έχει εξασθενήσει. Αντιθέτως, πολλές γυναίκες συνεχίζουν να τα προτιμούν και τα υιοθετούν σε κάθε τους επίσκεψη στο κομμωτήριο.

Οι φράντζες και οι αφέλειες προσφέρουν την απαραίτητη ανανέωση στα μαλλιά σας και είναι από τις πιο συχνές εποχιακές αλλαγές. Πολλές φορές, αρκετές γυναίκες προτιμούν να μην πειράζουν το μήκος των μαλλιών τους, με αποτέλεσμα, για να αλλάξουν την εμφάνισή τους- να οδηγούνται στο κόψιμο αφελειών ή κάποιας φράντζας.

Το butterfly fringe

Butterfly fringe: Η πιο κομψή φράντζα για να δοκιμάσετεTo butterfly fringe είναι η συνέχεια των curtain bangs, είναι δηλαδή αυτό που γίνονται τα curtain bangs, όταν μακρύνουν.

Συγκεκριμένα, το butterfly fringe συνδυάζει διαφορετικό μήκος μαλλιών, για να πετύχει μια πουπουλένια αίσθηση, δίνοντας την ψευδαίσθηση των φτερών της πεταλούδας. Το συγκεκριμένο κόψιμο δίνει μια παραπάνω κίνηση στα μαλλιά σας και είναι κολακευτικό για όλους τους τύπους μαλλιών.

Για να κάνετε styling στη συγκεκριμένη φράντζα, μπορείτε να κάνετε ό,τι ακριβώς και στα curtain bangs. Ενώ, για να δείτε πραγματικά το αποτέλεσμα του butterfly fringe, αυτή η εμφάνιση είναι ιδανική για μαλλιά που είναι ταυτόχρονα ίσια και με έναν απαλό κυματισμό.

Butterfly fringe: Η πιο κομψή φράντζα για να δοκιμάσετε

Για να δώσετε το τέλειο styling στα μαλλιά σας, χρησιμοποιήστε αρχικά ένα σπρέι προστασίας από τη θερμότητα και χρησιμοποιήστε μια στρογγυλή βούρτσα.

Καθώς στεγνώνετε με πιστολάκι τη φράντζα σας, κρατήστε τη βούρτσα σας διαγώνια προς την κατεύθυνση που θέλετε να στερεωθεί η φράντζα. Αν επιλέξετε τις δύο άκρες του μετώπου σας θα δώσετε αυτήν την αίσθηση πεταλούδας.

Selena Gomez: Αυτά είναι τα 7 βήματα της skincare ρούτινας της!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Tόνια Σωτηροπούλου: Tο naked manicure της είναι η πιο κομψή τάση!

HerNewskl

Συμβουλές για μην λαδώνουν τα μαλλιά

Her News b

Cherry nails: 4 Τρόποι να δοκιμάσετε αυτή την chic τάση

Her News