HerNews.gr
Beauty

5 makeup hacks για να διαρκεί περισσότερο το μακιγιάζ σας στο γραφείο

Η επιστροφή στο γραφείο επιβάλλει και την επιστροφή κάποιων αγαπημένων σας makeup hacks που όχι μόνο θα κάνουν την επιδερμίδα σας να λάμπει, αλλά μπορούν και να την προσαρμόσουν κατάλληλα, ώστε να μην υπάρχει αυτό το κάπως άβολο κενό μεταξύ της μαυρισμένης επιδερμίδας και στην κανονική σας απόχρωση.

Έτσι, παρακάτω σας παρουσιάζουμε 5 makeup hacks που μπορείτε να δοκιμάσετε, ώστε να διαρκεί περισσότερο το μακιγιάζ σας στο γραφείο και να μην έχετε διχρωμίες ή περίεργες αποχρώσεις. Άλλωστε, όπου κι αν είναι η βάση σας εντός της χώρας, σπάνια οι καιρικές θερμοκρασίες θα είναι κρύες, για αυτό χρειάζεται να βρείτε hacks που θα προστατεύσουν το μακιγιάζ σας από την ζέστη, θα προλαμβάνουν διχρωμίες και θα χαρίζουν μεγάλη διάρκεια και λάμψη.

Τα 5 makeup hacks που θα σας συνοδεύσουν κατά την επιστροφή σας στο γραφείο

1. Μην ξεχνάτε την σημασία του setting spray

Το setting spray είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε τη διαδικασία του μακιγιάζ σας, αλλά και μετά από αυτό. Για αυτό, αφού τοποθετήσετε το αντηλιακό και την κρέμα προσώπου μην ξεχάσετε να τοποθετήσετε για να εξασφαλίσετε μεγαλύτερη διάρκεια το setting spray στο πρόσωπό σας λίγο πριν ξεκινήσετε το μακιγιάζ. Μην ξεχάσετε, να τοποθετήσετε ξανά setting spray, μόλις τελειώσετε το μακιγιάζ σας.

2. Αντί για contouring χρησιμοποιήστε ένα bronzer

Το bronzer, ειδικά αυτό με την πιο κρεμώδη υφή είναι η τέλεια λύση για εσάς που ψάχνετε και θέλετε να δημιουργήσετε το αποτέλεσμα του contouring, αλλά με ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε λίγη ποσότητα στην παλάμη σας και να το επεξεργαστείτε, ώστε να είναι όσο πιο μαλακή και απαλή γίνεται η απόχρωση του δέρματός σας.

5 makeup hacks για να διαρκεί περισσότερο το μακιγιάζ σας στο γραφείο

3. Φτιάξτε τα δικά σας ενυδατικά lip balms

Το ενυδατικό κραγιόν είναι θεμελιώδης σημασίας για ένα υγιές και ζωντανό αποτέλεσμα στο πρόσωπό σας. Εάν, δεν έχετε κάποιο ενυδατικό κραγιόν, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο ρουζ σε σκόνη και να το ανακατέψετε με ένα lip balm, κατά προτίμηση διάφανου χρώματος.

4. Τοποθετήστε το concealer σας πρώτα στο χέρι σας

Για να απογειώσετε την απόχρωση του concealer σας, πριν το εφαρμόσετε κατευθείαν στο πρόσωπό σας, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να τοποθετήσετε λίγο υλικό στο χέρι σας και να περάσετε από εκεί το προϊόν, ώστε να το απλώσετε ολοκληρωμένα και σωστά.

5 makeup hacks για να διαρκεί περισσότερο το μακιγιάζ σας στο γραφείο

5. Μην ξεχάσετε μαζί με το foundation να ψεκάσετε και το beauty blender

Τα πέντε makeup hacks ολοκληρώνονται με το foundation, το οποίο πρέπει να συνοδεύετε με ένα beauty blender και φυσικά ένα setting spray. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να ψεκάσετε το αγαπημένο σας beauty blender με setting spray, και έπειτα να τοποθετήσετε λίγο foundation, για να κάνετε το απόλυτο blending, για να μη δημιουργούνται διχρωμίες.

Βάσια Κωσταρά: To passepartout μανικιούρ που κολακεύει κάθε σχήμα νυχιών!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Επιχείλιος έρπης: Είναι σωστό να τον καλύπτουμε με μακιγιάζ;

HerNews ka

Spider lashes: Η τάση που μας θυμίζει την Kim Kardashian

HerNewskl

Rihanna: Ποζάρει με εντυπωσιακό outfit για το εξώφυλλο της Vogue China

HerNews ka