HerNews.gr
Διεθνή

Sam Smith: Η ερμηνεία του στα Grammy’s 2023 χαρακτηρίστηκε ως “σατανική”

Οι συντηρητικοί σχολιαστές διαφώνησαν με την παράσταση του Sam Smith με θέμα την κόλαση στα Grammy του 2023 , με κάποιους να την περιγράφουν ως «σατανική».

Ο γερουσιαστής από το Τέξας, Ted Cruz, κατήγγειλε την παραγωγή ως «κακή» αφού ο Sam Smith και η συνεργάτης του Kim Petras ανέβηκαν στη σκηνή στο Crypto.com Arena στο Λος Άντζελες το βράδυ της Κυριακής για να ερμηνεύσουν το σινγκλ τους που κορυφώθηκε στα chart, «Unholy».

«Αυτό… είναι… κακό», έγραψε στο Twitter ο Ρεπουμπλικανός πολιτικός .

Μερικοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έσπευσαν να ανταποδώσουν τον Cruz, ωστόσο, με ένα άτομο να απαντά: «Κακό είναι όταν ένας άντρας μπαίνει σε ένα σχολείο και σκοτώνει δώδεκα παιδιά. Κακό είναι όταν η Ρωσία βομβαρδίζει σχολεία και νοσοκομεία για να κλέψει γη. Κακό ΔΕΝ είναι όταν μουσικός χορεύει  με κοστούμι διαβόλου ερμηνεύοντας ένα τραγούδι επιτυχίας».

Άλλοι θεατές παρομοίασαν την υπερβολική παράσταση του Sam Smith και της Kim Petras με «λατρεία του διαβόλου».

Παρά τις αντιδράσεις, ο Sam Smith και η Kim Petras, και οι δύο 30 ετών, έγραψαν ιστορία στην εκδήλωση.

O δημοφιλής καλλιτέχνης Sam Smith, που  χρησιμοποιεί αντωνυμίες “they/them” , έγινε ο πρώτος non-binary καλλιτέχνης που κέρδισε στην κατηγορία Best Pop Duo/Group Performance, ενώ η Γερμανίδα τραγουδίστρια της ποπ Kim Petras έγινε η πρώτη τρανς γυναίκα που πήρε το βραβείο.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Sam Smith στρέφει όλα τα βλέμματα πάνω του καθώς πριν από λίγο καιρό έλαβε αρκετά αρνητικά σχόλια λόγω του βίντεο κλιπ για το νέο του τραγούδι «I’m Not Here To Make Friends», στο οποίο υπήρχαν αρκετές σεξουαλικές σκηνές με αποτέλεσμα πολλοί χρήστες να το χαρακτηρίζουν ακατάλληλο. 

Madonna: “Τρόμαξαν” να την αναγνωρίσουν οι θαυμαστές της στα Grammys 2023

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Έβαν Έλινγκσον: Βρέθηκε νεκρός στην κρεβατοκάμαρα του σε ηλικία 35 ετών ο σταρ του «CSI Miami»

HerNews ka

Δύο Αμερικανοί τουρίστες υπό την επήρεια αλκοόλ διανυκτέρευσαν στην κορυφή του Πύργου του Άιφελ

HerNews ka

Τομ Κρουζ: Ενδιαφέρεται πολύ να κυνηγήσει τη Σακίρα μετά από τον χωρισμό της

HerNews ka