HerNews.gr
Διεθνή

Τομ Κρουζ: Ενδιαφέρεται πολύ να κυνηγήσει τη Σακίρα μετά από τον χωρισμό της

Ο Τομ Κρουζ «ενδιαφέρεται εξαιρετικά να κυνηγήσει» τη Σακίρα αφού το ζευγάρι εθεάθη μαζί στο Μαϊάμι το Σαββατοκύριακο στο Grand Prix της Formula 1.

Μια πηγή είπε ότι υπάρχει «χημεία» μεταξύ της Σακίρα και του Τομ, μετά τον οδυνηρό χωρισμό της από το αστέρι του ποδοσφαίρου Ζεράρ Πικέ.

Η Σακίρα και ο Πικέ ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους τον περασμένο Ιούνιο μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας. Ο Ζεράρ από τότε έγινε ζευγάρι με την Κλάρα Τσία Μάρτι , 24 ετών.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hookeada Magazine (@hmagazines)

Ο Τομ και η Σακίρα εθεάθησαν να συνομιλούν σε μια ιδιωτική σουίτα φιλοξενίας στο Μαϊάμι και ο ηθοποιός της έστειλε ακόμη και λουλούδια, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Μιλώντας για τα συναισθήματα του Τομ για τη Σακίρα, μια πηγή είπε: “Ενδιαφέρεται εξαιρετικά να την κυνηγήσει. Υπάρχει χημεία.”

«Η Σακίρα χρειάζεται ένα μαλακό μαξιλάρι για να ακουμπήσει πάνω του, και αυτός θα μπορούσε να είναι ο Τομ», είπε η πηγή στο Page Six , πριν προσθέσει ότι είναι «ένας ωραίος τύπος και είναι ταλαντούχος».

«Και δεν είναι πιο ψηλή από αυτόν», αστειεύτηκαν.

Ο Τομ είναι πατέρας τριών παιδιών με την πρώην σύζυγό του Νικόλ Κίντμαν και την πρώην σύζυγό του Κέιτι Χολμς.

Η Σακίρα και ο Πικέ ήταν μαζί για περισσότερο από μια δεκαετία και έχουν δύο παιδιά.

Η τραγουδίστρια μίλησε πρόσφατα για τον χωρισμό και είπε ότι έχει βγει από αυτό νιώθοντας «δυνατή».

Η μαμά των δύο παιδιών είπε ότι στο παρελθόν είχε σκεφτεί την «ιστορία» ότι μια γυναίκα χρειάζεται έναν άντρα, αλλά ισχυρίστηκε: «Τώρα νιώθω ολοκληρωμένη γιατί εξαρτώμαι από τον εαυτό μου».

Σε ένα προφανές χτύπημα στη νέα αγαπημένη του Ζεράρ Πικέ, η Σακίρα είπε στον Μεξικανό δημοσιογράφο Enrique Acevedo: «Υπάρχει ένα μέρος στην κόλαση που προορίζεται για γυναίκες που δεν υποστηρίζουν άλλες γυναίκες».

Και πρόσθεσε: «Είχα επίσης το όνειρο μιας οικογένειας όπου τα παιδιά είχαν τη μαμά και τον μπαμπά κάτω από την ίδια στέγη.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μπρουκ Σιλντς: «Η μητέρα μου με άφηνε να γυρίζω γυμνές σκηνές όταν ήμουν παιδί»

Her News

Maluma: Καλωσόρισε το πρώτο του παιδί με την Susana Gómez (ΦΩΤΟ)

HerNews ka

Μάικλ Πάρκινσον: «Έφυγε» από τη ζωή ο θρυλικός παρουσιαστής

HerNews ka