HerNews.gr
Social News

Madonna: Η “σκληρή” απάντηση της για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται για την εμφάνιση της

Η Madonna επιτέθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Τρίτη για να κατακρίνει την έντονη αντίδραση του Διαδικτύου στο «αγνώριστο» πρόσωπό της στα Grammy του 2023.

Η 64χρονη Madonna εξήγησε ότι ήταν ενθουσιασμένη που παρουσίαζε τον Sam Smith και την Kim Petras (η οποία έγινε η πρώτη τρανς γυναίκα που έπαιξε στην τελετή απονομής και κέρδισε ένα Grammy) πριν από την “παρουσίαση που γράφει ιστορία” για το “Unholy”, αλλά αντ’ αυτού, ο κόσμος επέλεξε να επικεντρωθεί στην εμφάνισή της.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Madonna:

«Ήταν τιμή μου να σας συστήσω Kim Petras και Sam Smith στα Grammy. Ήθελα να δώσω το τελευταίο βραβείο που ήταν το Άλμπουμ της χρονιάς, αλλά θεώρησα πιο σημαντικό να παρουσιάσω την πρώτη τρανς γυναίκα που παίζει στα Grammys – μια στιγμή που γράφεται Ιστορία. Και πάνω από όλα κέρδισε ένα Grammy.

Αντί να επικεντρωθούν σε αυτά που είπα στην ομιλία μου που αφορούσε να ευχαριστήσω τους ατρόμητους καλλιτέχνες όπως ο Sam και η Kim- Πολλοί άνθρωποι επέλεξαν να μιλήσουν μόνο για κοντινές φωτογραφίες μου τραβηγμένες με έναν μακρύ φακό από έναν φωτογράφο τύπου που θα παραμόρφωνε το πρόσωπο οποιουδήποτε!

Για άλλη μια φορά πιάστηκα στη λάμψη της ηλικιακής διάκρισης και του μισογυνισμού που διαπερνά τον κόσμο στον οποίο ζούμε.
Ένας κόσμος που αρνείται να γιορτάσει τις γυναίκες που πέρασαν τα 45 τους χρόνια και νιώθει την ανάγκη να την τιμωρήσει εάν συνεχίσει να έχει ισχυρή θέληση, να είναι εργατική και περιπετειώδης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

Ποτέ δεν ζήτησα συγγνώμη για καμία από τις δημιουργικές επιλογές που έχω κάνει ούτε για τον τρόπο που δείχνω ή ντύνομαι και δεν πρόκειται να ξεκινήσω. Έχω υποβαθμιστεί από τα μέσα ενημέρωσης από την αρχή της καριέρας μου αλλά καταλαβαίνω ότι όλο αυτό είναι ένα τεστ και είμαι στην ευχάριστη θέση να κάνω το trailblazing ώστε όλες οι γυναίκες πίσω μου να μπορούν να περάσουν πιο εύκολα τα επόμενα χρόνια.

Σύμφωνα με τα λόγια της Beyonce ” You-won’t break my soul”,

Ανυπομονώ για πολλά ακόμη χρόνια ανατρεπτικής συμπεριφοράς που υπερβαίνει τα όρια. Να ορθώσω το ανάστημά μου στην πατριαρχία -και Πάνω απ’ όλα να απολαμβάνω τη ζωή μου.

Υποκλιθείτε σκ@λες».

Ενώ η Madonna δεν έχει αναφερθεί ποτέ δημόσια σε φήμες για πλαστικές επεμβάσεις, το 2012 είχε δηλώσει: «Σίγουρα δεν είμαι κατά της πλαστικής χειρουργικής. Ωστόσο, είμαι απολύτως αντίθετη να το συζητήσουμε».

Madonna: “Τρόμαξαν” να την αναγνωρίσουν οι θαυμαστές της στα Grammys 2023

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Ζέτα Δούκα – Μιχάλης Χατζηαντωνάς: Οι ευχές για τη γιορτή της κόρης τους μετά τον χωρισμό

HerNews ka

Ζεράρ Πικέ: Αυτή είναι η 23χρονη που τον πήρε από την Σακίρα

Her News

Έλενα Χριστοπούλου: “Σε μια τέτοια τραγωδία δείχνετε πως περνάτε τις διακοπές σας”;

Her News b