HerNews.gr
Διεθνή

Britney Spears: Οικογένεια και φίλοι ετοιμάζονται να παρέμβουν για την ψυχική της υγεία

Η οικογένεια και οι φίλοι της Britney Spears ήταν σε συζητήσεις ώστε να παρέμβουν για την ψυχική της υγεία και ευημερία σύμφωνα με την Page Six.

Εν μέσω αυξανόμενων ανησυχιών για την ψυχική υγεία της Britney Spears, ο σύζυγός της, Sam Asghari , ο μάνατζέρ της και γιατροί σχεδίαζαν να προσπαθήσουν να πείσουν την τραγουδίστρια να λάβει θεραπεία και να την κρατήσουν σε ένα σπίτι στο Λος Άντζελες για δύο μήνες, ανέφερε το TMZ την Πέμπτη.

Μια πηγή λέει στο Page Six, ωστόσο, ότι η παρέμβαση δεν έγινε ποτέ επειδή κρίθηκε «περιττή».

«Δυστυχώς, υπάρχει πολλή υστερία στα μέσα ενημέρωσης αυτή τη στιγμή, αλλά η Britney είναι μια χαρά, και πολλά από αυτά έχουν παραμορφωθεί παραποιηθεί κατάφωρα», δηλώνουν κάποιες πηγές κοντά στην Britney Spears.

Η παρέμβαση φέρεται να είχε προγραμματιστεί για την Τρίτη, αλλά τελικά τα σχέδια ακυρώθηκαν.

Σύμφωνα με το TMZ, η Spears συμφώνησε να συναντηθεί με έναν γιατρό – αν και είναι άγνωστο αν ήταν θεραπευτής ή γιατρός – και η συνάντηση “πήγε καλά”.

Οι γνώστες ισχυρίστηκαν επίσης στο πρακτορείο ότι οι άνθρωποι του στενού κύκλου της τραγουδίστριας ανησυχούσαν για την ευημερία της λόγω της κατάχρησης που κάνει σε κάποια φάρμακα.

Η Britney επιμένει επανειλημμένα ότι δεν είναι άρρωστη μετά από μια σειρά γεγονότων που συνέβησαν πρόσφατα, τα οποία έθεσαν υπό αμφισβήτηση την ψυχική της κατάσταση.

Τον Ιανουάριο, η Spears καταγράφηκε να εκνευρίζεται ενώ οι θαυμαστές της  την μαγνητοσκοπούσαν σε ένα εστιατόριο. Άλλοι θαυμαστές κάλεσαν αργότερα την αστυνομία για να ελέγξουν ότι ότι όλα είναι καλά με στην σταρ αφού διέγραψε το Instagram της.

Η Britney Spears εδώ και χρόνια είχε τον πλήρη έλεγχο από ανθρώπους με πρώτο τον πατέρα της, που προσπαθούσαν να ελέγξουν τη ζωή και τις πράξεις της. Ισχυρίστηκε μάλιστα κάποτε κατά τη διάρκεια της κατάθεσης στο δικαστήριο ότι, ως αποτέλεσμα της κηδεμονίας, είχε αναγκαστεί να πάει σε  μια μονάδα ψυχικής υγείας  παρά τη θέλησή της στις αρχές του 2019.

Παρόλα αυτά σύμφωνα με την ΤΜΖ ο πατέρας της Jamie Spears δεν βρίσκεται ανάμεσα στα άτομα που σχεδιάζουν να παρέμβουν για την ψυχική υγεία της αυτό το διάστημα. 

Britney Spears: Ξέσπασε δημόσια σε ένα εστιατόριο στο Λος Άντζελες

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

Νεότερα Άρθρα

Πριγκίπισσα Σάρλοτ: Έγινε viral για όσα είπε στην ξαδέρφη της κατά τη διάρκεια οικογενειακής εκδρομής

HerNews ka

Harry Styles: Ένοπλη επίθεση στο βαν του λίγο πριν τη συναυλία του στη Βραζιλία

Her News

Jennifer Lopez: Αποκάλυψε ότι ένιωθε «ανασφαλής και αβέβαιη» για το σώμα της μετά τη γέννηση των δίδυμων παιδιών της

HerNews ka