HerNews.gr
Διεθνή

Σεισμός στην Τουρκία: Διασώθηκαν έπειτα από 90 ώρες βρέφος 10 ημερών και η μητέρα του

Οι διασώστες συνεχίζουν την άνιση μάχη τους για να διασώσουν όσους περισσότερους εγκλωβισμένους μπορούν μέσα από τα συντρίμμια που προκάλεσε ο σεισμός στην Τουρκία. Όσο περνάνε οι ώρες όμως, οι ελπίδες για επιζώντες αρχίζουν να σβήνουν, αφού οι εγκλωβισμένοι υπολογίζονται σε αρκετές χιλιάδες.

Ωστόσο, δεν λείπουν οι περιπτώσεις που αναζωπυρώνουν την ελπίδα και δείχνουν ότι δεν έχουν ακόμη τελειώσει όλα. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της Γιαγκίζ Ουλάς, ενός νεογέννητου κοριτσιού μόλις 10 ημερών, που ανασύρθηκε ζωντανό κάτω από τα συντρίμμια κτιρίου στην επαρχία Χατάι μαζί με τη μαμά του. Τόσο η μητέρα όσο και η μικρούλα είχαν παραμείνει θαμμένες για 90 ολόκληρες ώρες, ωστόσο κατάφεραν να παραμείνουν ζωντανές μέχρι να τις βρουν οι διασώστες.

Η είδηση της διάσωσης του βρέφους με τη μητέρα του έκανε τον γύρο των social media, με πολλούς να εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους προς τους διασώστες που δεν έχουν σταματήσει λεπτό την προσπάθεια να σώσουν όσο περισσότερες ζωές γίνεται.

«Η Γιαγκίζ Ουλάς είναι μόλις 10 ημερών. 90 ώρες μετά από τον σεισμό, απεγκλωβίστηκε από τα ερείπια με τη μητέρα της» έγραψε ο Εκρέμ Ιμάμογλου στο Twitter, σε ένα από τα δεκάδες σχόλια για το περιστατικό.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αποκαλύφθηκε το μυστικό της Κέιτ Μίντλετον: Γιατί είναι το πιο αγαπητό μέλος της βασιλικής οικογένειας;

HerNews ka

Η Βασίλισσα Ελισάβετ έφυγε από τη ζωή στα 96 της χρόνια – Η ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ

Her News

«Ellen DeGeneres Show»: Αυλαία μετά από 19 χρόνια- «Όταν ξεκινήσαμε δεν επιτρεπόταν να πω τη λέξη γκέι»

Her News