HerNews.gr
Σχέσεις

Ιδέες για ραντεβού με το ταίρι σας για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Ανεξάρτητα από το πόσο καιρό είστε με το ταίρι σας, η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μπορεί να προκαλέσει άγχος στη σχέση σας. Ανάμεσα στο να καταφέρεις να κάνεις αυτή την πολυπόθητη κράτηση σε εστιατόριο και να αγοράσεις το τέλειο δώρο, η έξοδος την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι, λοιπόν, υπερτιμημένη.

Αντίθετα, μείνετε μέσα, μακριά από την ψύχρα του Φεβρουαρίου και προγραμματίστε μια ρομαντική βραδιά ραντεβού με το ταίρι σας που είναι πιο προσιτή και πιο αξέχαστη από οποιοδήποτε δείπνο σε εστιατόριο. 

Είτε θέλετε να διοχετεύσετε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και να νικήσετε τον αγαπημένο σας στο Mario Kart είτε είστε έτοιμοι να εμπλουτίσετε τα πράγματα (στην κουζίνα, φυσικά!), εδώ είναι μερικά “ζεστά ραντεβού” που θα σας κάνουν να νιώσετε την αγάπη χωρίς να αδειάσετε τις τσέπες σας.

#1 Netflix & Chill

Το Netflix & Chill μπορεί να είναι ένας όρος που αξίζει το hype αυτές τις μέρες, αλλά αν προγραμματιστεί σωστά, μια νύχτα μπροστά στην αγαπημένη σας υπηρεσία ροής μπορεί να είναι εκπληκτικά ρομαντική και διασκεδαστική. Πριν κάνετε έκπληξη στον σύντροφό σας με το Netflix, κάντε το ξεχωριστό. Δημιουργήστε μια σειρά από τα αγαπημένα επεισόδια τηλεοπτικών εκπομπών του  ή ξαναδείτε την ταινία που είδατε στο τρίτο ραντεβού σας. Ό,τι κι αν κάνετε, μην το κάνετε μια τυπική καθημερινή βραδιά, προσθέστε κάτι ιδιαίτερο και συναισθηματικό για να δείξετε τη φροντίδα σας. Και φυσικά μην ξεχάσετε να εφοδιαστείτε με τα κατάλληλα σνακ!

#2 Απολαύστε το Fondue για δύο

Διοχετεύστε τη δεκαετία του ’70 και βγάλτε αυτό το δοχείο για φοντί που μάζευε σκόνη στο ντουλάπι της κουζίνας σας. Υπάρχει απλώς κάτι ρομαντικό στο fondue σοκολάτας και είναι ακόμα πιο νόστιμο όταν δεν χρειάζεται να φύγετε από το σαλόνι σας για να το απολαύσετε.

Δοκιμάστε λευκή και μαύρη σοκολάτα και μια σειρά από φρούτα και μπισκότα για να δημιουργήσετε ένα φοντί για δύο που είναι τέλειο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. 

#3 Δημιουργήστε ένα σπα στο σπίτι

Με λίγα κεριά, λάδι μασάζ και μερικές μάσκες προσώπου, μπορείτε να δημιουργήσετε μια νύχτα περιποίησης για εσάς και τον σύντροφο σας. Μπορείτε να τον ενθουσιάσετε  με ένα νέο σπα ποδιών ή ένα χαλαρωτικό μπάνιο.

#4 Σχεδιάστε ένα πικνίκ εσωτερικού χώρου

Εκτός κι αν ζείτε σε ζεστό κλίμα, ο Φεβρουάριος δεν θεωρείται συνήθως ιδανικός μήνας για πικ νικ. Αντί να περιμένετε να περάσουν οι ζεστοί μήνες, ετοιμάστε ένα πικνίκ και κατευθυνθείτε στο σαλόνι σας. Ετοιμάστε ένα υπέροχο πιάτο με κρασί και τυρί που είναι ιδανικό για να το απολαύσετε δίπλα στη φωτιά. Μόλις κάνετε ένα πικνίκ χωρίς ζωύφια και κολλώδες γρασίδι, μπορεί να μην επιστρέψετε ποτέ στο πραγματικό πικ νικ.

#5 Παραγγείλετε το αγαπημένο σας γεύμα

Ποιος είπε ότι η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πρέπει να είναι έντασης εργασίας; Δώστε στο ταίρι σας ένα βράδυ άδεια και παραγγείλετε από το αγαπημένο του εστιατόριο. Κάντε το ιδιαίτερα ξεχωριστό παραγγέλνοντας μερικά πιάτα από μερικά διαφορετικά μέρη και δημιουργώντας ένα “μπουφέ” από διασκεδαστικές γεύσεις.

#6 Φτιάξτε ένα πρωινό για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Το να φτιάχνεις πρωινό στο κρεβάτι μπορεί να είναι παλιό, αλλά σίγουρα είναι καλό. Ξυπνήστε πριν από τον Βαλεντίνο σας και εκπλήξτε τον με γαλλικό τοστ Nutella φράουλα. Σε ποιον δεν αρέσει ένα ραντεβού που δεν απαιτεί να σηκωθείτε από το κρεβάτι; 

#7 Μαγειρέψτε ένα πιάτο ο ένας για τον άλλον

Φτιάξτε ένα σπιτικό γεύμα φτιάχνοντας ο ένας το αγαπημένο πιάτο του άλλου. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια σούπα ή μια σαλάτα που λατρεύει το ταίρι σας – ή ακόμα και ένα επιδόρπιο. Μπορείτε ακόμη και να φτιάξετε μερικά διαφορετικά πράγματα ο ένας για τον άλλον και να κάνετε έναν διαγωνισμό μαγειρικής. Ό,τι κι αν επιλέξετε να μαγειρέψετε, θα δείξετε πολλή αγάπη κάνοντας την απλή προσπάθεια.

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Μήπως ο σύντροφός σου είναι χειριστικός;

Her News b

Σχέσεις: Τι πραγματικά ψάχνουν οι άντρες;

Her News b

Έρευνα: Πόσο σημαντικό είναι το ερωτικό παρελθόν των συντρόφων;

Her News