HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 13 έως 19 Φεβρουαρίου

Ζώδια: Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα ζώδια από 13 έως 19 Φεβρουαρίου.

Μάθετε τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο μας, Εύη Κατσέλη.

ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20 Απρ)

Η εβδομάδα για εσάς ξεκινάει με θέματα κληρονομικά που θα πρέπει να τα διευθετήσετε, αλλά και με οικονομικές εκκρεμότητες, τις οποίες για αρκετό διάστημα  έχετε αμελήσει. Θα πρέπει να κινητοποιηθείτε και να τα βάλετε σε μια τάξη. Προς το τέλος της εβδομάδας αρκετοί από εσάς θα μπορέσετε να καταφέρετε κάτι σπουδαίο στο επαγγελματικό σας κομμάτι.

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ-20 Μαί )

Εσείς από την αρχή της εβδομάδας θα πρέπει να ασχοληθείτε με τις σχέσεις σας, αλλά και τους συνεργάτες σας. Αρκετοί θα καταφέρετε να γνωρίσετε  ένα καινούριο άτομο που θα μπει εντελώς απρόσμενα στη ζωή σας και πιθανόν να κάνετε σχέση μαζί του. Προς τα τέλη της εβδομάδας θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό που είναι και μεγάλη σας επιθυμία.

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί -21 Ιούν )

Για εσάς αυτή η εβδομάδα ξεκινάει με εργασία και αρκετές υποχρεώσεις που θα σας κουράσουν. Όμως, σας δίνονται κάποιες ευκαιρίες να κάνετε κάποια ταξίδια επαγγελματικά. Ίσως εκεί καταφέρετε να περάσετε κάποιες στιγμές όμορφες και να σας φτιάξουν τη διάθεση. Προς τα τέλη της εβδομάδας καλό θα ήταν να εστιάσετε στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και βρείτε το τρόπο να πλησιάσετε δικά σας άτομα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιούν -22 Ιουλ)

Για εσάς αυτή η εβδομάδα ξεκινάει αρκετά όμορφα με κόσμο που σας φλερτάρει και τους φλερτάρετε. Πάρτε ανάσες χαράς και διασκέδασης και δεχθείτε τις προσκλήσεις που θα σας γίνουν. Αν είστε μόνοι σας,  μπορείτε να βρείτε εύκολα μια ερωτική παρέα. Προς τα τέλη της εβδομάδας θα χρειαστεί να δουλέψετε παραπάνω και να λύσετε και κάποια θέματα καθημερινότητας που σας απασχολούν.

ΛΕΩΝ(23 Ιουλ-22 Αυγ)

Εσεις στις αρχές της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με το σπίτι την οικογένεια και δεν αποκλείεται ένας από τους δυο γονείς σας να σας αγχώσουν λίγο παραπάνω θέλω να ξέρετε όμως πως προς τα τέλη της εβδομάδας όλο αυτό θα περάσει γιατί πολύ απλά σας περιμένουν όμορφες στιγμές με το ταίρι σας και αν είστε μόνοι σας θα υπάρξουν άτομα που θα σας φλερτάρουν φτιάχνοντάς σας τη διάθεση .

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23 Αυγ-22 Σεπ)  

Για εσάς αυτή η εβδομάδα θα ξεκινήσει με αρκετές μετακινήσεις και με πολλά ευχάριστα νέα. Αρκετοί θα καταφέρετε να κλείσετε κάποιες ευνοϊκές συμφωνίες. Δεχθείτε, λοιπόν, όλα αυτά που θα σας δοθούν, γιατί προς το τέλος της εβδομάδας θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με την οικογένεια σας. Αυτό θα σας κουράσει λίγο παραπάνω.

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-20 Οκτ) 

Εσείς αυτή την εβδομάδα θα περάσετε πραγματικά πολύ ωραία. Σας περιμένουν όμορφες στιγμές με τα παιδιά σας ή με τον ερωτικό σας σύντροφο. Αν είστε μόνοι, σας βγείτε έξω, γιατί κάπου υπάρχει ο έρωτας της ζωής σας. Σίγουρα θα σας φλερτάρουν…γι’ αυτό μην αφήσετε τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες. Προς τα τέλη της εβδομάδας θα λάβετε κάποια ευχάριστα νέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(21 Οκτ-22 Νοε)

Για εσάς αυτή η εβδομάδα θα ξεκινήσει με το βλέμμα στραμμένο στην οικογένεια. Δεν αποκλείεται να πρέπει να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με έναν από τους δυο γονείς σας. Από την άλλη πλευρά όμως, εσείς όμως θέλετε να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και να τα αφήσετε όλα πίσω σας. Θα τα καταφέρετε. Βέβαια μην ξεφύγετε πολύ και χαλάσετε παραπάνω χρήματα από ότι μπορείτε.        

ΤΟΞΟΤΗΣ(22 Νοε-21 Δεκ)

Αυτή η εβδομάδα για εσάς θα έχει αρκετές ευκαιρίες να επικοινωνήσετε τα “θέλω” σας, να κλείσετε κάποιες πολύ ευνοϊκές συμφωνίες και να λάβετε πολλά ευχάριστα νέα. Αυτή η εβδομάδα θα σας μείνει αξέχαστη. Αν υπήρξαν τυχόν διάφορες με πολύ δικά σας άτομα, τώρα είναι η στιγμή να τα βρείτε και να αφήσετε πίσω σας τυχόν διάφορες. Προς τα τέλη της εβδομαδας θα έχετε και οικονομικές απολαβές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ-22 Ίαν )

Για εσάς η  εβδομάδα θα ξεκινήσει με πολλές φιλικές επαφές και προσκλήσεις που θα σας γίνουν για να βρεθείτε και να περάσετε και όμορφα. Μην αρνηθείτε, γιατί θα το μετανιώσετε. Σίγουρα θα μπορέσουν φιλικά άτομα να σας βοηθήσουν στο να πετύχετε κάποια σχέδια σας. Προς τα τέλη της εβδομάδας μπορείτε να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (23 Ίαν -19 Φεβ)

Εσείς αυτή την εβδομάδα θα θελήσετε να ασχοληθείτε με τα ερωτικά σας και θα κάνετε κάποιες κινήσεις παραπάνω για να βρείτε ένα σύντροφο. Οι αδέσμευτοι νομίζω πως είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να το κάνετε. Προς τα τέλη της εβδομάδας θα σας δοθούν κάποιες ευκαιρίες να πετύχετε κάποια σχέδια σας με τη βοήθεια φίλων που σας αγαπούν και σας στηρίζουν μα κάθε τρόπο.                      

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ-20 Μαρ)

Για εσάς αυτή η εβδομάδα θα ξεκινήσει με ταξίδια και επεκτάσεις στο εξωτερικό. Δεν αποκλείεται αυτά τα ταξίδια να γίνονται για επαγγελματικούς λόγους. Συγχρόνως, θα υπάρξει και μια αύξηση εσόδων για τους περισσότερους και όλο αυτό εσάς θα σας φτιάξει τη διάθεση. Προς τα τέλη της εβδομάδας θα έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε με μια ομάδα ανθρώπων που κάνετε κάτι από κοινού.

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος 

Contact:

Insta: https://www.instagram.com/katselievi/

FB:  https://www.facebook.com/evi.katseli

 

 

 

 

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 23 έως 29 Μαΐου

Her News b

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις απο 18 έως 24 Ιουλίου

Her News

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 2 έως 9 Ιανουαρίου

Her News