HerNews.gr
Social News

Rihanna: Ο πρώην της Chris Brown, τη συγχαίρει για την εμφάνιση της στο Super Bowl

Ο Chris Brown φαίνεται ότι έδωσε συγχαρητήρια στην πρώην του Rihanna για το σόου ημιχρόνου Super Bowl LVII που αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της.

Ο Chris Brown ανέβασε το story του στο Instagram το βράδυ της Κυριακής, λίγες μόνο ώρες αφότου η Rihanna παρουσίασε ένα συνδυασμό δεκαετιών από τις επιτυχίες της και ανακοίνωσε ότι περιμένει το δεύτερο παιδί της.

«GO GIRL», έγραψε ο Brown δίπλα σε μια κόκκινη καρδιά και emoji με τα χέρια που προσεύχονται.

Απέχει πολύ από την πρώτη φορά που έδειξε τον καλύτερο του εαυτό στη Rihanna.

Τον περασμένο Μάιο, o Chris Brown συνεχάρη την τραγουδίστρια και τον φίλο της, A$AP Rocky, για τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού.

«Συγχαρητήρια», έγραψε στο Instagram Story του, προσθέτοντας emoji με μια κόκκινη καρδιά, μια έγκυο γυναίκα και τα χέρια που προσεύχονται.

Το πρώην ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει το 2007, χωρίζοντας δύο χρόνια αργότερα, όταν αποκαλύφθηκε ότι ο Chris είχε επιτεθεί σωματικά στη Rihanna πριν από τα Grammy του 2009.

Παραδέχθηκε την ενοχή του για κακούργημα και καταδικάστηκε σε πενταετή φυλάκιση. Το ζευγάρι ξαναβρέθηκε μαζί το 2012 και ήταν μαζί για περίπου άλλο ένα χρόνο πριν τελικά χωρίσουν οριστικά.

Η Rihanna χαρακτήρισε τη σύντομη επανασύνδεση λάθος σε μια συνέντευξη του Ιανουαρίου 2013.

«Αποφάσισα ότι ήταν πιο σημαντικό για μένα να είμαι ευτυχισμένη», είπε  στο Rolling Stone  εκείνη την εποχή. «Δεν επρόκειτο να αφήσω τη γνώμη κανενός να το εμποδίσει αυτό. Αφού βασανίστηκα τόσα χρόνια, είμαι θυμωμένη και σκοτεινή, θα προτιμούσα απλώς να ζήσω την αλήθεια μου».

Στο ντοκιμαντέρ του Chris Brown το 2017, «Welcome to My Life», μοιράστηκε ότι η Rihanna δεν τον εμπιστεύτηκε μετά την επίθεση, πως πολεμούσαν ο ένας τον άλλον και πως ποτέ δεν ήταν εντάξει.

Πλέον είναι πατέρας τριών παιδιών , των Royalty, 8, Aeko, 3, και Lovely, 1, με τρεις διαφορετικές γυναίκες.

Έγκυος για δεύτερη φορά η Rihanna: Η εκθαμβωτική εμφάνιση στο Super Bowl

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Μίλτος Τεντόγλου: Το Twitter τον αποθέωσε μετά τα 8,41 μ. – «Τους έδωσε τα παπούτσια στο χέρι»

Her News

Βίκυ Καγιά: Η εκθαμβωτική εμφάνιση στο Φεστιβάλ στις Κάννες

HerNewskl

Οδυσσέας Σταμούλης: Ξεσπά δημόσια – «Αφήσετε με ήσυχο, σεβαστείτε το πένθος μου»

HerNews ka