HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Θανάσης Πάτρας: «Είναι πολύ σημαντικό με το ταίρι σου να κοιμάσαι πάντα μαζί»

Ο Θανάσης Πάτρας και η σύζυγος του Κατερίνα μιλούν για τον γάμος τους, για την ειλικρινή σχέση που έχουν μεταξύ τους αλλά και για την τρυφερή σχέση που έχουν με την κόρη τους .

«Αν η Κατερίνα ήταν συνεντευξιαζόμενη μου θα την ρωτούσα πως με αντέχει τόσα χρόνια», είπε αρχικά ο Θανάσης Πάτρας.

Ενώ η Κατερίνα Παγώνη, σύζυγος του Θανάση Πάτρα ανέφερε με ειλικρίνεια: «Ο Θανάσης δεν με έχει στεναχωρήσει ποτέ. Άλλο να έχω εκνευριστεί μαζί του και άλλο να έχω στεναχωρηθεί. στη σχέση μας παίζει σημαντικό ρόλο ότι δεν κρύβουμε πράγματα. Είμαστε πολύ ειλικρινείς».

«Είναι πολύ σημαντικό με το ταίρι σου να κοιμάσαι πάντα μαζί. Η Κατερίνα μου κάνει κριτική. Ένας άνθρωπος που σε αγαπάει οφείλει να επισημαίνει τα λάθη σου. Στις δυσκολίες μας με την Κατερίνα ήθελα να της δώσω στοργή όχι μόνο αγάπη», σημείωσε ο Θανάσης Πάτρας.

Η Κατερίνα μίλησε και για την απόκτηση του παιδιού τους: «Έπαιξε ρόλο ότι αργήσαμε να κάνουμε παιδάκι. Ζήσαμε πολύ οι δυο μας και φροντίζαμε ο ένας τον άλλο. Ο Θανάσης στη δυσκολία να κάνουμε την κόρη μας ήταν βράχος».

Καταλήγοντας ο Θανάσης Πάτρας δήλωσε: «Για μένα υπάρχουν δυο κέντρα του κόσμου. Η γυναίκα μου και η κόρη μου. Η κόρη μας έχει άλλη σχέση με την Κατερίνα αλλά εγώ είμαι το καταφύγιο της».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

J2US: Όσα δήλωσαν τα ζευγάρια λίγο πριν το δεύτερο live – «Ήρθαμε για να περάσουμε ωραία»

HerNews ka

Τελετή έναρξης των «Ημερών Θάλασσας 2023» στον Πειραιά με συναυλία – αφιέρωμα στον στιχουργό, Ηλία Φιλίππου

HerNews ka

Θανάσης Παπαγεωργίου: «Όταν ήμουν παντρεμένος με την Λήδα Πρωτοψάλτη ήμουν ανώριμος για οικογένεια

Her News b